Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći ikad,kad ode u penziju ova Barcelona će biti ko Milan ili MU.
Messi je babo fudbala
Mesi je G O A T. Ostali jedva sastavili par dobrih akcija. De Jong prosječan, Grizman loš. Neka ponude Dembelea ili Rakitića i Grizmana za Neymara. Win-win situacija.
to niđe nema, vanzemaljac
Da u ovoj cirkus ligi !
Sto se fudbala tice igracina velika,humanitarno kar’na Velika!!!!
@Disnel nisi upoznat sa time da ima svoju fondaciju, između ostalog da je njegova fondacija donirala novac za obnovu klinike u travniku, da pomaže djeci oboljeloj od raka u španiji itd... u to nisi upoznat, nego samo pričaš u prazno.
Mesa je rodeni fudbale kapa dole vidjeco hoceli dobiti naslednika.
Falit ce mnogo ovaj majstor kada ode. Treba cijeniti sto uopste smo mogli gledati njega I Ronalda kako se bore .Dvije velicine I dva kralja fudbala
Protiv celte vigo moze i nas papac biti bombastican
@ElBandidoDeZoro nije ni tebi lahko
Lako je njemu, kad zna...
Odgovorio Štiliću za današnji potez
Čime njega hrane👌👌👌👌
Sudija svira slobodnjak za Barcu a igrači protivničkog tima okupirali sudiju i negoduju zbog njegove odluke. Mole ga da poništi odluku i dosudi penal Barci, kontaju imaju veće šanse da se odbrane.
Magical Messi
Ronaldo uputio molbu UEFI da Mesiju zabrane da puca slobodne 🤣
Prestanite igrati igricu, ovaj covjek ju je prekucao.
G.O.A.T