Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus xD ....Ovo se samo nama može desiti.....cirkus colorado
Kakvi se samo anonimusi motaju po ovim selektorskim pozicijama u mladim reprezentacijama. I stalno isti. Ko ste vi gospodine Nestorivic? Idi brate kupi frulu i čuvaj ovce nisi ti za ovog posla.
prava seoska faca
Mrsko im citati pravila...
Treba samo hapat mladeigrace po Evropi to je sve ionako naše.Svakome ponudit da jednom sa 16 godina u 89-oj minuti zaigra za A tim , koji nece ili se dvoumi poslat ga u p.m za sva vremena.
idi nestorovicu neznalico idiiii
Samo SDA
i 10 ljudi koji su prodavali kospe,pa se sjebali i napustili stadion u prvih 10 minuta
ce igrati za Srbiju i Hrvatsku........ali nisu krivi oni nego ovi iz saveza jer su upali u politicku igru,pa se mora postovati kljuc,jebem im kljuc,zato no sikiriki,za 5 godina necemo imati sanse nikog pobijediti i odmah i manje sikirancije........a da ne pricam da je jucer bilo 300 gledalaca,od toga rodbina i prijatelji 200,menadzera 80,sponzorusa 7........i ja,moj stari i moj sin od 3 godine,zato ne serite ovdje nego podrzite momke stoko jedna ublehaska
ne moze se nista uraditi dok se gleda nacionalni kljuc,ali hajde da stave nekog srbina koji voli BiH ili koji je nastupao,oni stavljaju one koji je mrze i rade sve da BiH ne napreduje,u A timu se gura nekako,ali oni unistavaju mlade jer znaju da za 5 godina nece biti A tima.......bit ce ali u rangu Luxsemburga,licno sam bio na utakmici.......dva najbolja igraca,Gojak i Grahovac ulaze u 80-toj minuti,momci trebali igrati od prve minute itd.......ali dok je Jagodica i Nestorovica momci iz BiH
Ova uboga vlasundra od selektora najvise bi voljela da niko ne nastupi za reprezentaciju. Njega je laktasenko poslao na zadatak u savez !
Moze sad izvinjavati kada ste unistili mladu repreztaciju. Vise Respekta mladim igracima da naprav te dobre fudbaler koj ce igrat u vekim klubovima.
Šta se imaju oglašavati, sve je jasno. Dok Srbija osvaja svjetsko prvenstvo u fudbalu do 21 godine, nasi na klupi imaju "strucnjaka" u rangu Hurtica i Kostica. Prvi krivac je savez zbog postavljanja istog, pa onda svi ostali.
A u toj U20 Srbije što su prvaci svijeta bilo 5 rođenih bosanaca i hercegovaca plus dvojica rođenih u Španiji ali im je otac iz Sanskog Mosta, igrao lik fudbal tad u drugoj španskoj ligi i malci se tamo rodili.... Savez napolje
Barbarez, Papac, Salihamidžić, Musa, Petrović, ............... biraj saveze
E, stvarno smo zaista.
Steta mogli smo s njima uzeti bod pa bi imali sanse za predzadnje mjesto u grupi!
pametno razmisljas glupane.