Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A islamofobija, rasizam itd. zato nije. EUropske vrijednosti :)
Pa budi ponosni europljanin pa neka ti djecu fratri trpaju i neka budu drpasi i lezbe nemam uopste problem sa tim a ja cu da budem ono sto jesam!!
To nije podrska, nosenje duginih boja je aktivna promocija Lgbt drustva. A ima onih cija se licna uvjerenja kose sa tim. Vi sada tjerate igrace da promovisu lgbt. To je agresivno i nedemokratski. To nije liberalno drustvo, to je politicka ili drustvena agenda. Ko ne podrzava lgbt neka nosi obicne brojeve i gotovo.
"Živimo u vremenu gdje je svako slobodan da bude ono što želi", rekao je Veran. Samo ne smijes odbiti obuci dres u duginim bojama. Koji je ovo Mindfuck to je nevjerovatno..
"Ako nisi sa mnom onda si protiv mene". -Ako nisi LGBT onda mrziš LGBT- koja bolesna ideja fasizam 21 vijeka.Isključivost, Mržnja drugog i drugačijeg ali sad protiv NELGBT-ovaca
Ciganija potrska taj LGBT
Nije mi jasno kako je homofobija odbijanje da se veliča i podržava pokret jedne skupine koja želi veća prava, jednakost i uvažvanje različitosti. Zar i ova trojica nisu ostvarili neka prava, nemaju jednakost i ne zaslužuju uvažavanje raznolikosti. Isključivost u svakom smislu, pa makar to i bilo tjeranje fudbalera da nose dresove u duginim bojama, bi trebali treitirati sa jednakim uvažvanjem.
Ne razumijem fakat... Namecu ti religije, namecu ti partiju,namecu ti nacin shvatanja drustva,... Šta je sa nama koje boli dupe za sve to I koji bi samo da zivimo bez tih nekih "obavezno nametnutih stvari".
Hamuliću, Allah te nagradio
Homofobija nije ne podrzavanje LGBT-a. Prisiljavati nekoga da podrzava lgbt je jednako kao prisiljavati nekoga u krscanstvo, islam i sl. Nisi necovjek ako ne podrzavas religiju, kao sto nisi necovjek ako ne podrzavas lgbt. Oni sada izjednacavaju mrznju sa nepodrzavanjem ideje. Mozes postovati covjekov izbor, ali ne i ideju. Slicno kao s drogom. Svako ima pravo da ubrizga sebi sta zeli, ali to ne znaci da ako postujem njihov izbor da podrzavam drogiranje.
A zasto uopste tjerati nekoga da ih voli.Dovoljno je valjda da ih niko ne dira,zar morate tjerati nekoga da ih podrzava? Da ne bi bilo pogresno shvaceno apsolutno sam neutralan kad je LGBT zajednica u pitanju.
Francuska je klero/fašisticko krstaško rasistička parija
Po imenima se vec zna kojoj vjerskoj skupini pripadaju. A zelim vam da nikad ne dozivite takvu vrstu maltretiranja kakvu ove osobe dozivljavaju tijekom zivota. Decko moze da se vrati u Bosnu, takav mentalitet mu vise pase. Sta ce u Francuskoj, nije on mentalno spreman da se nosi s tim.
Eto ti si mentalno spreman, vec u prvoj recenici se deklarises kao fasista, a uz to si i pedercina.
Svako ima pravo na svoje misljenje onda ima pravo i odbit nesta sto mu se ne svidja. Zelite da nesta nametnete prot8v tudjrg misljenja a sfa je to drugo nego tiranija??
Čuj,, svako je slobodan da bude ono što želi,, a ove treba kazniti što ne žele da promoviraju ono što se kosi sa njihovim vjerskim, moralnim i zdravorazumskim uvjerenjima...
Ima razlike između fobije i nepodržavanja
Živimo u vremenu gdje je svako slobodan da bude ono što želi.. A uporno se namece ova bolest a tradicionalne vrijednosti porodice su zanemsrive. Neka rade yta hoce u svoja 4 zida...