Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije njih Dinamo bi bio u rangu Zelje i Sarajeva. Znaci karina
Dabar merđo brate😂
Mozeli mi neki pravnik ovdje objasniti na koji fazon Hrvatska nema pravo preko Interpola da uhvati ovu dvojicu tzv. kriminalaca? #ozbiljnopitanje
@esared Evo da ja probam. Neka sve države u okruženju počnu konačno surađivat i izručivati kriminalce i ratne zločince, i tako će jednog dana i Mamići doć nared.
Čovjek sasvim normalno provodi vrijeme po Sarajevu, Bjelašnici itd., ne znam šta je tu toliko spektakularno što su ga uspjeli fotografisati ?
gooUser1615390809,čitajući tvoj pravopis vidim s kime imam posla,tako da ostajem na izrečenome,tko si i što si tvoj je problem,tebi ni psiholog pomoći ne može pa ti s toga ne mogu preporučiti terapiju,..prošetaj malo na zrak,jedino od mene što ti mogu preporučiti,..i da,Srbi su samoprozvani nebeski narod,možda te to vuče na ovisnost o njima,pod bilo koju cijenu,pa čak do samouništenja,..
Bolestan a i glup. Svaka čast.
Složna braća Dinamo grade, a nesložna razgrađuju. ☝️
UskopljeHB1,molim te ne pravi više te Muslimanske greške,nije islamizirani srbin ,već islamizirani hrvat,..i prestanite više govoriti o islamizaciji Srba kada njih nije bilo u današnjo BiH pri dolasku Osmanlija,to što Muslimani imaju kompleks od Srba ne znači da su Muslimani u današnjoj BiH islamizirani Srbi,to je Muslimanski ober kompleks,mi sae toj priče ne smijemo prepustiti,znači,Muslimani u BiH su 90% islamizirani Hrvati,..
Pod hitno ti trebaju terapije. Preporučio bi ti naj ozbiljnije da potražiš psihologa da ti pomogne. Nije sramota tražiti pomoć.
Najveća kazna im je što moraju biti tamo
Zdravko Mamić uživa u Međugorju odnosno Hercegovini. Već je nekoliko puta izjavio kada bi ga oslobodili da bi ostao živjeti u Hercegovini jer je nakon ubrzanog i toksičnog života u Zagrebu napokon otkrio mir, dobre ljude i zdravu hranu. Hercegovina je Mamićeva baza danas i u buduće iz koje će samo putovati na tekme po svijetu ako ga oslobode. Za njega nezahvalnici u RH više ne postoje.
Mamićevim stopama bi trebali ići svi Hercegovci u dijaspori, točnije u RH. Moramo se vratiti svom zavičaju. Dosta smo hranili bandu komunjarsku nezahvalnu u Zagrebu. Ja samo trenutno u ZGu odnosno živim na realciji ZG-Grude. Imam uvida tko je ko u ZG gospodarstvu i Hercegovci su ti koji dominiraju u ZG gospodarstvu, najjači su privatnici i hrane bandu ljevičarsku u kulturi, javnim firmama, medijma i NGO-u. Dosta je jačanja Zagreba i zanemarivanja našeg zavičaja.
Zoki je znao da ce se slikati, zato nije nosio gace
Neka oni preuzmu Želju! Da ga dignu iz pepela!
Da hoce se kandidirat za hrvatskog clana predsjenistva da glasmo :D
Napisao sam da oni koji napadaju Mamiće ništa ne stvaraju osim ljubomore, mržnje i primitivizma i lik pod nickom DinamoZagreb je definicija takvog bolesnika. Pogledajte mu profil, lik je premećena i podvojena ličnost koja u isto vrijeme mrzi Srbe i veliča Dodika. I takvi u svoja prljava usta uzimaju Mamića. Zaostali kompleksaši inferiorni ne podnose Mamića koji stvara uspjeh i novu vrijednost odnosno sve ono o čemu njegovi zaostali hejteri mogu samo sanjati.
Mi u Hercegovini smo navikli da nas mrze poremećeni degenerici tko zna kojih nacionalnih i zavičajnih korijena, što nas više mrze mi smo uspješniji, bogatiji i jači. Kamenjar odgaja žilave ljude. U Hercegovini Hrvati drže 9 milijardi km poduzetničkih prihoda, Srbi 1.4 mlrd. km, a Bošnjaci 1.3 mlrd. km. Produktivniji smo za duplo od tvojih Srba koje obožavaš, produktivniji smo i jači od svih županija u RH osim Zagreba u kojem su opet ZG Hercegovci najbogatiji i najpoduzetniji.
Braca poderanih gaca
Hr. BDP iznosi 50 milijardi €, a Mamići su u taj BDP prodajom igrača u inozemstvo utkali 1 milijardu €. U hr. financijski sustav su donijeli svježi keš novac koji lijepo danas cirkulira kroz potrošnju, a medijska i parazitska banda mu se zahvaljuje napadima, pljuvanjem i progonom. Svatko tko napada Mamiće je retard parazitski koji mrzi uspjeh, Hrvatsku i Dinamo. Oni koji napadaju Mamiće ništa ne stvaraju osim ljubomore, mržnje i primitivizma.
DinamoZagreb, lijepo sam takve kao ti opisao u svojem komentaru, stvaraš samo ljubomoru, laži, mržnju i primitivizam. Pronašao si se u mom komentaru i pao na moj mamac jer si panjina neobrazovana. Ne možeš se ti nadmudrivati panju sa nama Hercegovcima koji smo u svakom pogledu superironi u odnosu na sve vas koji nas mrzite.
Meni je baš drago što su Mamići u Hercegovini i hvala glupavim parazitima u RH koji su osudili Mamiće i poslali nam ih da troše svoju lovu u Hercegovini. Mamići su milijardu eura bacili u hr. financijski sustav kroz potrošnju, plaćanje doprinosa i poreza zaposlenicima Dinama. Zdravko Mamić je obogatio Dinamo koji nema dugove, stvorio je srebrnu repku i dao doprinos rastu hr. BDP-a, a banda medijska, tzv. navijačka i političarska mu se zahvaljuje progonom i optužbama.
Ja mislim da je Mamic jedan gospodin prije svega.. Bez njega, dinamo bi bio treca liga
DinamoZagreb, dovoljan mi je pogled na tvoj profil pa da vidim da si premećena i podvojena ličnost koja u isto vrijeme mrzi Srbe i veliča Dodika. Tebi je potrebno liječenje u nekakvoj psihijatrijskoj ustanovu. Takvi kao ti patološkI bolesnici opsjednuti Mamićem samo znaju stvarati ljubomoru, mržnju i primitivizam. Ne možeš podnijeti svoju zaostalost i inferiornost naspram Mamića i Hrvata u Hercegovini koji se hrane mržnjom vas bolesnika. Zato smo iz dana u dan sve jači i bogatiji!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
auuu baki i to ne bilo kakav nego najnoviji i to 400d s klasa :O
Ljudi trebate razumit i Braću Mamić. Teško je danas biti kriminalac u odbjeglištvu, pogotovo u BiH. Tolike milione imaju na svojim računima a neznaju šta će sa njima. Treba ih podržat malo protiv njihovih dušmana i zaštitit od robije, ipak su i oni ljudi.