Hr. BDP iznosi 50 milijardi €, a Mamići su u taj BDP prodajom igrača u inozemstvo utkali 1 milijardu €. U hr. financijski sustav su donijeli svježi keš novac koji lijepo danas cirkulira kroz potrošnju, a medijska i parazitska banda mu se zahvaljuje napadima, pljuvanjem i progonom. Svatko tko napada Mamiće je retard parazitski koji mrzi uspjeh, Hrvatsku i Dinamo. Oni koji napadaju Mamiće ništa ne stvaraju osim ljubomore, mržnje i primitivizma.
Ne lazi vlajino jedna srpska. Hrvatski BDP je samo u godini 50 000 000 000 eura. A Mamici od kad su dosli u Dinamo, nisu unjeli ni 300 000 000 eura. Govorim samo od prodaje nogometasa.I to sto su unjeli, uzeli su sebi bar 30% kroz duple ugovore. Dinamo zivi od prodaje nogometasa, sto je svakako bolje, nego sto Vucic sipa iz srbijanskog proracuna, ali to nije odrzivo rijesnje na duze staze, posebice ako se zeli napravit nesto vise u Europi.
DinamoZagreb, lijepo sam takve kao ti opisao u svojem komentaru, stvaraš samo ljubomoru, laži, mržnju i primitivizam. Pronašao si se u mom komentaru i pao na moj mamac jer si panjina neobrazovana. Ne možeš se ti nadmudrivati panju sa nama Hercegovcima koji smo u svakom pogledu superironi u odnosu na sve vas koji nas mrzite.
Prikaži sve komentare (95)