Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pravilo je velika glupost, treba napraviti jos jednu liniju deset metara od kaznenog prostora.
Kao sto rekoh real,zvezda i bayern ce biti prvaci u svojim zemljama i sljedecih 20 god oriko gorilo.
Volim Rela ali sto jest jest juce je bilo sve nastimano i Real je morao pobjedit. Drugi gol Reala je cista ruka bila jos sudija gledo VAR i opet dosudio gol. Zao mi je Almerije i trebaju zalbu uputit ako je moguce.
Da je Belingham promašio a do lopte došao taj igrač i dao go, lopta bi bila dosuđena protivnicima tj poništen taj go. Ovako važi gol iz penala. Tako kažu pravila.
Law 14 Once the referee has signalled for a penalty kick to be taken, the kick must be taken; if it is not taken, the referee may take disciplinary action before signalling again for the kick to be taken. If, before the ball is in play, one of the following occurs: the player taking the penalty kick or a team-mate offends: if the ball enters the goal, the kick is retaken Nešto nije jasno il treba prijevod?
za real vaze drugacija pravila zar to nisi znao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novinaru ugasi se, 90% izvedenih penala završi sa igračem u šesnaestercu..
90% penala se ovako izvede
utakmicu je prelomilo poništen gol za Almeriu...tu nije bilo nikakvog prekršaja jer igrač Reala nije nikako mogao doć u kontakt sa loptom
Ni Zidan nije napravijo prekršaj kad je opaučio Matrixa. Oba su bila daleko od lopte i nisu mogli doć u kontakt sa dotičnom.
Koji idiotizam jadni novinari sto navijaju za propalu Barcu pa glavna tema Real
Ovo je najmanje sporna situacija sta je sve bilo 😀