Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepi 😍
Odlicni. Bijeli extra dobar.
Pa sta je ovo fujjjjj.Kakav je ovo cirkus od dresova isto KARIRANI stoljnak.hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TOP💙💙💙💙💙💙💙
Originalni nadimak Asima Ferhatovića, po kojem je bio nadaleko poznat u gradu je SLINO, kojeg je dobio zato što je rukavom brisao sline, nikada maramice imao nije! Stariji navijači znaju da ga je sva čaršija zvala SLINO, i to je nepobitna činjenica! Za bivšu državu nije odigrao niti JEDNU cijelu utakmicu, to je sportska i javna činjenica. Tako da jedino ispravno, silom nametnuto, ime gradskom stadionu može biti: A.F. SLINO Ovo će potvrditi i stariji navijači FKS.
U bijelim osvajamo titulu k’o PSG u Francuskoj!
Kupimo svi po jedan, ovo su šampionski dresovi!
Volim te Željo! 💙🤍💙
Ja dresa i govana
Cuj potkivac
I leze dobro uz onaj kokosinjac od stadiona.
prije 6 godina bio 70-80 maraka,ode sve p.m.
Svaka cast nema sta top su
volim ovu tamnoplavu boju, prejaka je. dresovi su jednostavni ali prepoznatljivi i dobri.
Samo mi nije jasan grb Kantona na leđima. Znam da ima opravdanje, ali ne moze Kanton Sarajevo biti iznad države
ks sponzorira i sarajevo i zeljeznicar
Kao udruzenje se vode garant pri ministarstvu pravosudja KS
Pa jeftiniji od Reala
Alhos 🤣🤣🤣🤣
Bolje da se bave tim,kako da poprave igru da liči na tim,da znaju šta žele.Oni su totalno dezorijentisani igrali s Posušjem.Ekipa uopste nema veznog reda,isto da kosarkaski tim nema playmaker-a.Nema motorike,nema ideje.Katastrofalni su.Sramota ne ošutati po golu za sat vremena igre.Tko je to Posušje,šta su oni Bayern,Real ili šta?
U originalnom zapisniku odluke tadašnjeg Disciplinskog suda FSJ u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama.Željezničar i Hajduk izbačeni su iz tada lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu.A OSUĐJENI KRIMINALCI Drago Mišo Smajlović i IVICA OSIM, koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Mamu ti u zapisnik stavili
Originalni nadimak Asima Ferhatovića, po kojem je bio nadaleko poznat u gradu je SLINO, kojeg je dobio zato što je rukavom brisao sline, nikada maramice imao nije! Stariji navijači znaju da ga je sva čaršija zvala SLINO, i to je nepobitna činjenica! Za bivšu državu nije odigrao niti JEDNU cijelu utakmicu, to je sportska i javna činjenica. Tako da jedino ispravno, silom nametnuto, ime gradskom stadionu može biti: A.F. SLINO 😂😂😂
Lako je navući na sebe dres, treba biti igrač, a ne maneken