Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nudili mu mjesto u stručnom štabu hahahah
Standardno bosanski: Mi ustvari nismo ništa krivi nego su drugi krivi za sve.
Tako je Jimmy
@amerikajebeturkeruse Glavno je da se srbi ne dižu samo na Ruse hahahahaahha de odyebi
Mali seljo mala sugavica !
Mislim da u ovim situacijama Željo i svi ostali klubovi trebaju da riješe ovaj problem međusobno, a ne da se "prepiru" preko interneta.
Sramota je da traži čovjek pare svoje. Sramota Bogičeviću od tebe. Cccc
Mi volimo svoje igrace, ali ih ne volimo placati.
Platite čovjeku ono što ste mu ugovorom garantovali. I neka vas je sramota , on živi od fudbala - a vi mu uskraćujete hljeb ! Kada se raskida ugovor prije vremena - onda morate svejedno da isplatite sve plate koje su ostale po ugovoru osim ako ne dođe do sporazumnog raskida gdje fudbaler traži manje plata nego što bi dobio da je ostao do kraja ugovora.
THCFCS@ znas li ti da je ona lily zapravo musko
@OtokaBoy3 Pretpostavljao sam. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemate vi sindikalci šta tražiti na sudu ako navedeno uspiju dokazati, još kad tome dodaju da je odbio trenirati onda vam je bolje da u Lozanu ponesete kremu za sunčanje da ne bi bezveze išli.
isplatite cigani jedni mitomanski. platite poreze i uvezite uposlenicima staz
Krepo Željo
Bolje vam je da ste šutili nego ove gluposti trabunjali. Dužni igračima, stručnom štabu, državi...
bravo, svaka vam je na mjestu
sta im je na mjestu, covjek imo potpisan ugovor a ovi ga raskinuli..
ajde tuzlak odje'bi nudjene su mu opcije on nista nije htio da prihvati, misli da je ramos, a spor sporiji ne moze bit, sta hoce, da bude i starter i kapiten i sve, pa ne moze majstore
isplatite čovjeka europejci😁