Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Kluba kojem su ukrali stadionoa ga izbacili iz premijer lige pa ga godinama krali kako savez tako i pohlepni debili koji su ga vodili do kluba koji ce igrati i europu i nema duga prema drzavi. Kapa do poda Rođeni!!
Malo koji klub da je prosao sve ono sto je Velež bi opstao.Velež se konacno vratio,, zdrav klub bez dugova,radi na infrastrukturi ,igra odlično i ima rezultate.Ljubav i inat su ga doveli do onoga što je danas.
Najveci klub u drzavi
Bravo Velež!! Nadam se da će Sloboda, Željo i drugi klubovi uspjeti sa rješavanjem ogromnih dugova. Podsjetnik: VJERSKE ZAJEDNICE BiH SU OSLOBOĐENE POREZA, A SPORTSKI KLUBOVI IH MORAJU PLAĆATI
Velez predivan klub volila ga svi najbolji stadion u Bih uvijel posteni bili smekeri nisu varalice cijela im se Juga klanjala razvalili veliku prevaru od cetvorke te velike po 5 komada im uvale a ne ko dinamo i glupa zvezda zvezdurina kriminalni klub dinamo eno zbog namjestanja iako su oni isto lopovi izbacit suspendirat 10 godina...ma kakvi oni bili dobri ili losi ne voli ih niko gadni su a Velez je ko raj
Velež je Fenix
primjer kako se vodi klub
Bravo za Velež !!! Lijepo vas je vidjeti u vrhu tabele, sređen klub, finansije, gradite lijep stadion… prosli golgotu, digli se iz pepela! Bravo prepoRođeni!
Hvala vam sto ste otvorili oci onom parolom na Grbavici...uvjek uspjesni bili .
Velež Mostar!
Koliko su dobili para od drzave..
Svakako manje od sarajevskih klubova. Da smo se oslonili na drzavu, davno bi bili ugaseni. Sportski pozdrav!
POLITICKA KUYICA FK VRAPCICI
umri paceniku...
Da smo bili politicki klub ne bi ispadali dva puta iz lige djeco moja fina ne treba zavidan biti
Primjer ostatku BiH da se radom, trudom i zalaganjem sve može kad se hoće.
Jedini klub u drzavi koji nema duga.
Uz Sarajevo*