Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul' to stadioni il pozorišta??? Ala se neko proserava u tom savezu, još nam zabranite i da psujmeo i viemo na utakmicama pa ih za sebe organizujte stoko!!
HPLC gdje u svijetu se ne prodaje pivo na stadionu jbt led ko je najveci sponzor lige sampiona zadnjih 20 godina pivo jbt supa xD
Na stadionu, znači na tribinama, ali ispod tribina je dozvoljeno, zato se svugdje u svijetu stadio isprazni na poluvremenu, ali mi smo stoka seljačka sve tumačimo kako hoćemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Doce vrijeme kad ce biti kazne zbog ne točenja.
kakav alkohol ! nigdje u svijetu nije dozvoljeno tocenje alkoholnih pica na stadionima. pa kakvi su navijaci bilo bi i mrtvih glava.
Tocenje i konzumiranje alkohola na tribinama je izricito zabranjeno po UEFA pravilima. Balije su uvijek bili neuk i zaostao narod. Jos nisu izgleda naucili da citaju i da se ponasaju po normama civilizacije.
Islam brani alkohol,znaci svi vi ste u zaostatku.
jel..a zasto se onda u dvorani u Boriku -Banja Luka - toci alkohol ? mozda su vam balije je*bale mamu pa se iz*ebane mame razmnozile :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba i kospe zabranit onda cime ces onu so sprat glupost cista
Premijer liga,pivo ,bejzbol palica☺
Al fakat mi nisu jasne one baklje,kome čemu?Pa to je isfuralo iz mode još devedesetih i levati se lože šatro ultrasi nekakvi!Lafe ako voliš klub i voliš fudbal dođi na tekmu navijaj svim glasom napravi sa rajom koreografiju,nek se vijore zastave,okačite transparente,a ne baklje isto plemena kakva,niko nikakve koristi od toga nema samo ga klubovi popuše iz kola u kolo po 1000 km,a na današnjem vaktu tisuća je mnogo pa i za malo "veče" klubove!
Morao sam hahahahhahahahahahha https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10334258_299341790267902_6196761900932118770_n.jpg?oh=adedbd83c6906f97489e2b3fb4e3ac0f&oe=54E6DF8C
...........rakije, rakije, rakije amo...........jer utjehe nema u vodi............
tuzla= dzalalabad 2
SDA dosla na vlast i vec uvode nove zakone - nema alkohola na stadionima. Pa jebbo vam otac majku serijatsku...
Hahahahahahaha, nisu džaba Tuzlaci najjači ljudi u ovoj državici napaćenoj! aferim druže
Bog te .... Ovaj savez samo cijepa po usima sta trebam na stadionu da pijem: caj,kriske mermelada da se prodaju ...svasta ...
majku vam jebem zelju kaznite sa miljom a sarajevo sa 2500 hiljade krepaces Osime jebem te slagirana i tebe i Begica lopova majku vam jebem