Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno komsije, mislim da ovi norvezani nisu neka velika konkurencija sarajevu, trebali ovo proc bez problema.
Sretno Pitarima. BiH ispred svega!
Sretno Pitarima. BiH ispred svega!
sretno bordo momci, sretno dzenane.
Samo naprijed Sarajevo
nebitno koje su mijesto svakoj utakmici treba prići ozbiljni i nikog podcijeniti...Vrijeme je da jednom prodjemo dalje...
Danas sam bio na tekmi FK Haugesunda i mogu reci da nisu nesto mada svakog protivnika treba uzeti za ozbiljno. Svi na KOSEVO!!
nije da ih hvalim ali imaju igracki kadar, stvarno su beton! ali zaista beton hahaha
Igraj bordo bijeli, ole, ole...
Bio sam u Skoplju i posjetio i vardar i metalurg ... i u fudbal i u rukomet rusi dole ulazu milione i doveli su dostamanje poznatih al jakih igraca tako da ovi sto pisu da ce zeljo lako s njima grdno se varaju ... al ipak sretno komsije !
Vardar i Metalurg su dva najveca kluba u Makedoniji , sto se svih sportova tice , ja sam rodjen pored stadiona Vardara i znam koliko Šiptari ulažu tako da će Želji biti mnogo mnogo teško sa Metalurgom , volio bi da prodju da bude jos para ali tesko ..
Manijak sam al sretno
Glup si, al hvala !
Reus malo za Velež , malo za Želju ne zna ni on koga bi bodrio
Sretno momci, sretno Dzeno, ostavite srce na terenu i rezultat ce doci !
ma prolazimo ba u grupnu LP sigurno
@ glupan Pristaje ti nick.