Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adidas će vam praviti replike dresova isto kao i Dinamu, zato Dinamo prelazi na ljeto na Castore marku opreme cije dresove nosi Aston Villa, Rangers i još neki Britanski klubovi, ovo područje i klubovi nisu interesantni Adidasu , Nike, Pumi da prave klubovima svake sezone njihov originalni dres nego samo replika.
Ukucam ovaj link sponzora ispod Adidas logotipa i gle, oni se bave prodajom opreme i dresova iz kataloga. Dakle nije saradnja sa Adidasom nego sa prodavnicom opreme.
Džaba sve paša moj kad njih Lješevo razbije na terenu 😒
koliko se ulaže u FK Sarajevo i koliko javna preduzeća navlaće njima trebali bi u najmanju ruku igrati završnicu lige Evrope, a oni se sastaviti sa loptom ne znaju
auuu jest i ovaj Adidas nisko pao
Sve to lijepo, addidas dresovi, novi trening kamp, rekonstrukcija stadiona, jaki izlazni transferi. A gdje igra, rezultati, titula, evropa ?
Džaba Adidas kad je sa Haad om uzeo titulu, kup.
Lijepe su ganiture sada u Satajeva i trening dukserice svaka cast upravi za dovodjenje pravog brenda.STO BI SE REKLO TRI LINIJ PA ORGINAL
Pl0tili dresove i potpisali sUradnju hahahaha