Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro saopcenje, pismeno i istinito. Kao Zeljovac priznajem da mi je onaj haos u Sirokom bio bolan za gledanje i da mi je zao komsija...
Cuj ako se ponovo dogodi ce napustiti teren. Pa jeste li vi kod Juznih srba isli kao ovce na klanje. Pa ko vodi ovaj klub. Pa svaki covjek sa 2 grama mozga, je mogao pretpostaviti da ce kamenjarci napraviti neki belaj.
@ch.willa zanimljivo je da saopćenje izlazi u trenutku spornog snimka gdje klupa Sarajeva udara igrača Širokog, vrlo zanimljivo, sad stanovnici "grada" Sarajevo kukaju jer nisu dobili jadni oni isprebijali ih "seljaci" iz "lištice", jadni ste pravo. svaka čast Širokom na postignutom rezultatu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko nas 'ebe.Nismo trebali nastaviti poslije prekida,pa neka nas kazne Ovako njima 3 milje od Saveza i to je sve.Mi smo se naguzili.
https://www.youtube.com/watch?v=qBKbl_GGuuE https://www.youtube.com/watch?v=tfMAeRCwl8w i dodik je klekao u širokom... https://www.youtube.com/watch?v=nYtU8PFjaNc
Zeljo♥️
Prokmečao i klub koji je plaćao advokate za osuđene huligane od navijača iz svojih redova. Počele i kur*e pričati o poštenju. Haj vozdra.
Hebibović je pogođen polupraznom ili polupunom (zavisi kako tko gleda) pvc čašom od 0,3 dcl u leđa (iako se dotični uhvatio za glavu, nije bilo ni blizu glave). Tekućina u čaši bojom i mirisom podsjeća na pivo. To je tvrdi predmet koje FK Capajebo spominje u priopćenju.
Ove Sarajlije su bas pičkice,izazivaju,provociraju,vrijeđaju..i kad dobiju maljem po glavi,onda kao ne znaju zašto..ološ,ciganija,jeftine drolje...fuj odvratni ste i smrdite
E pa drage Sarajlije da krenemo redom; 1. Kod vas navijanje prođe bez problema, ne psujete mater ustašku igračima i stručnom stožeru Širokog. 2. Navijači nikada ne gađaju igrače iz Širokog dok ulaze u tunel. 3. Navijanje ne počinjete sa "ja te jbm lištico" Ovo su samo 3 stvari, vrlo dobro znate ostatak.
Da poštujete Vedrana, kao što pričate, usput sućut za momka jer je žalosno da čovjek strada zbog nogometa, tražili bi pravdu pred sudom u Sarajevu a ne bi njegovo ime koristili za provociranje, ni on to ne bi želio, uostalom imate izjavu njegovog brata o tome tko je kriv. Dalje, kako to da uvijek s vama ima problema a sa npr. Željom nema.
Kada god počnete gubiti ,napustite teren 😀
Prvo, ovo jedino mize rijesiti velika, ali rekordna kazna za Siroki. S druge strane, gospodin koji je udario igraca Sirokog ce dobiti otkaz zbog narusavanja ugleda kluba. Medjutim, nece se desiti, to je sigurno.
Dragi pitari, prihvatite jedno poraz, Široki je bio bolji i pobijedio.... a ove izjave Mi,VI,ONI.... nekakva opravdanja bla, bla... to je samo za vas sramotno, kada se ovo pogleda, bit će mnogo jasnije svima koji negladaju ligu PREMIER kao i ja : https://www.klix.ba/sport/nogomet/pomocni-trener-sarajeva-udario-defanzivca-sirokog-brijega-stigle-i-prve-osude/191003094
Kad gube kmece
Nek i ovo napišu u dopisu https://www.klix.ba/sport/nogomet/pomocni-trener-sarajeva-udario-defanzivca-sirokog-brijega-stigle-i-prve-osude/191003094
Ej ljudi, ćitam po portalima kamenjarski Srbi, UZP, fašisti, katolibani, kockoglavi, Kleromafijaši, HDZ-mafijaši itd..... sve ruzni sinonimi za Hrvate BiH.... I onda odete u njihove krajeve i gle ćuda, niste dobrodošli...... pa hajmo malo upaliti tintaru i pitat se zašt je to tako?
Trebalo se to davno uraditi
Ko vas j :D e :D b :D e
Kad god budete provocirali degenek cete dobit,kad god dođete provocirat,eh sad mjenjamo klimu sad cemo vas gonjat po terenu