Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota da jedan penzioner od 70 i kusur godina nema gdje da stanuje... Za to nema i ne moze biti ooravdanja. Nije im niko kriv. Ni opcina ni savez ni kunto ni panto... Krivi su sami sebi godinama... Citav svoj zivot sam uz Sarajevo ali neke stvari su takve kakve jesu.
Produzite dalje nema za vas mjesta na Grbavici, mislim "Sugavici" kako pitari kazu, ako je Sugavica ne treba vam, molite Boga da vam Celik odobri...Sjecamo se mi dobro cupanja stolica koje su navijaci donirali voljenom klubu...Fuj
ja vas zeljovce ne kontam,Sugavica rekao ja mozda 1 u zivotu cisto iz fore,a cupao stolice nisam,ti koji su cupali trebaju da dobiju zabranu dolaska na svaku tekmu,a i ja bi radije u Zenicu,veci stadion a taman i da posjetim svoju porodicu
Dosta vise "pljavog" rivalstva. Nismo Barsa i Madrid. BH klubovi igraju 7-8 utakmica godisnje u Europi, prave propogandu nasoj ligi i drzavi, svi bi trebali da pozdrzati nase klubove (i one iz Hercegovine i RS-a, na kraju, ma koliko to oni ne zeljeli, nose pored imena i ime BiH). Sarajevo treba igrati u Sarajevu, i isto kao i Zrinski, trebamo ih svi podrzati. Imamo fildjan drzavu i ligu, trebamo se radovati bilo kojem trijunfu koji nosi predznak BiH.
Samo tri stadiona u BiH imaju uslove za trece predkolo a to su Pecara,Bilino Polje i Grbavica..Do ponedeljka treba neko od njih da se smiluje i dozvoli sirotoj vijetnamcad da kleknu na koljena i taj rad...hehehrhee...naravno,sa jogurtom..!!! Na koljena..!!!
Bravo orangutane,evo banana 🍌
Koji levati su u upravi kluba.Trebali su imati dogovoreno sve odmah nakon osvajanja titule,pa kad i ne bi dosli do 3-eg pretkola.A ovako ponedjeljak zadnji dan za prijavu stadiona.
1946 klub bezkucnika !
1946 raseljeni...na kraju ce u hrvackoj da igraju domaci mec,ovde su nepopularni hah
Dresden 👍
@BarbarezSergej9 Bravo. Najbolja ideja.
invalidi
Evo mene stid Sarajeva ,a nisam sarajlija
Sta uradise od kluba, dje su ti milioni sad, sve nekakve ublehe, konkretno nista osim bruke i sramote.
jada i čemera
Ovo fks ko migranti, bihac ili usivak pitanje je sad.