Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi čmar civilizacije.
Sta se cudite pa oni se ubijaju izmedju sebe,zamislite sta bi tek radili drugima
I mosnjaci su cmarovi, nista gori ni bolji. Turci ih ponizavali i, urinisali u proslosti, a ovi uzeli njihovu pod vjeru pod prisilom i sad su veci vjernici od Saudijaca. Pazarci skandirali o logoru i zutoj kuci, a ovi grobari o srebrenici. Jedni i drugi navijacki smradovi.
Svaka cast braco Sandzaklije. Neka ste nam pokazali sta je ponos i kako se to treba rijesavati sa ovom stokom. AFERIM I VELIKI RESPEKT!
Trebali su ih dobro i izlemati, da im vise ne padne na pamet doci u Novi Pazar, a ne jos i vrijedjati.
Jesu li Sandzaklije Bosnjaci ili srpski muslimani kao sto vi namecete da u BiH ne zive Srbi vec bosanski pravoslavci? iako u ustavu piše drugačije.Sandzaklije krimosi isto kao i grobari, nesorte su to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Sandžaklije skandiraju jetra,srce, pluća živjela žuta kuća ... i onda priči nikad kraja. Kazniti klošare, i jedne i druge.
Nikad ljudi od stoke cetnicke. Nikad vise nista s njima. Bojkot svega srpskog.
Respekt Novi Pazar I Sandzak kapa dole👍❤️
Cmar civilizacije,poturceni swerbici
Vučićeve nevolje. To nisu ljudi, to nisu Srbu. To su SNS-ovci
Ne lazite. Od pocetka je bio veliki transprent: https://twitter.com/milorad71/status/1424644430443712516?s=21
Nije bilo transparenata? Asta je ovo? https://twitter.com/milorad71/status/1424644430443712516?s=21
,,Grobari, grobari dobro znajte vi, svi ste vi, svi ste vi turski sinovi"
...bitno je da nas klix redovno izvjestava o desavanjima vezanim za ovaj cetaljski klub,nema dana da o njima nesto ne napisu.
Ima li neko da nije Srbin, a da voli Srbiju? Zgadili ste je cijelom svijetu. Rusima i Kinezima trebate kao pijun u šahu. Može se žrtvovati za svaku figuru.
neko bi da lema grobare i da vise nikada ne dodju u pazar.pa muslimani nismo na frtalju bosne vasem zivotnom prostoru.osudjujem ovakvo ponasanje ali ni ti pazarci nisu cvecke.jos se secam kad su navijaci upali u svlacionice i pretili igracima pistoljem a za n.p igra 90% srba.njih je izbacila srb zandarmerija i trebala je da ih izbaci.a grobari ce uvek odlaziti u rasku jel necete vi srbima odredjivati kuda ce da se krecu po srbiji i po rasu nemanjica
majku im hebem srpsku, dođu tu u novi pazar provociraju skandiraju ime ratnog zlocinca i ocekuju da im domacini sute na to, treba im hebat sve i naucit ih redu i onda jos kad dobiju sankcije i izađu sa tribine na kraju kmece kako se ne osjecaju tu kao u svojoj drzavi i pricaju kao o nekoj nepravdi i o losoj organizaciji utakmice ... srpska posla, poviju rep i kmece cim se nesto malo zakuha jadovi zatucani, fuj kakav su pogan narod, fuj !!
Trebali ste govna pobiti na izlazu iz grada
Dobro znamo da su bolesni, isto ko da nam sad kazete da je voda mokra
Nazalost, srbi se nece nikada promjeniti, neka govori ko sta hoce.