Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim nikakve provokacije vec je momak rekao 100 % istinu.Balerina Dzeko za 90 minuta nije se potrudio da oduzme makar jednu loptu a kamo li da potrci ili sam sebi napravi sansu.Njemu je ocito potrebna pomoc psihologa jer zadnje 3 utakmice na terenu potpuno psihicki odsutan.Neka se zahvali svojim minulim ucinkom za repku a nije daleko da bude ispracen istim zvizducima kao nedavno u Romi.
S pravom i s guštom ga i treba provocirati! Ne samo njega, nego i sve ostale, došli malo na okupljanje da se vide s famElijom, malo se provedu po restoranima na Ilidži...Lulić je to sve fino objasnio, i uvijek sam ga cijenio zbog iskrenosti, a većina ga popljuva zbog toga! Kao i Begovića što pljuju, a ne znaju da je čovjek otjeran iz reprezentacije zbog Hasagića i menadžerskih talova! Onakvog čovjeka i najboljeg golmana kojeg smo do sada imali, sramota!
K..... ga je on stavio u džep! Da su oni mulci oko njega hodali kako treba, a kamoli igrali, on bi sad virio iz mišje rupe. Ali neka, nek malo i amateri ćeife.
Svaka cast Fincima....dobra i sala...mi smo usrali i to je to. Nadam se boljem rezultatu u buducim utakmicama ali treba gristi svaku minutu...a mi kao da igramo bez zuba :)
Neka ga zadrzi
Svaki put kad naš igrač dobije loptu imaš osjećaj ko da je 100 bijelih igrača na terenu nigdje tvog igrača . To je zato jer taktički dobro stoje , u svakom trenutku se zna šta koji igrač radi , gdje mu je mjesto na terenu , koga prate , koga pokrivaju itd , a mi pogubljeni ko muhe bez glave letamo !!
tamo neki finci se zezaju s nama
Mi smo po svemu blentav narod, koliko smo blentavi možda i pobijedimo Italiju...
Žuga idemo ... idemo u torino... idemo da iznabijamo talijane . Hahahaba
svako kome se ne trči ne treba doc na okupljanje, nek ide na more ko Kolašinac. A brzo su zaboravili da su na osnovu repke se probili u velike klubove
Sve kod ga dzeko ne udesi crijevom za nargilu
Hahaha, al ce vas zmaj nabusiti u bosni, necete znati dal ste dosli ili posli ! Hvala tom kretenu za dodatnu motivaciju
@SrbiTeslaiPupin nije vnago vec kaka...6 komada popusili protiv argentine ...haloooo
Kako se usudjuje naseg Dzeku provocirat, naseg dijamanta, najveceg sina naseg naroda i narodnosti. Za kaznu nikad mu nece biti dozvoljen ulazak u Dzekin bar u Dubrovniku, da vidimo dje ce sad na viski kad dojde na Jadran
Legenda!!!!
Provociranje je odlicno, jer se Bosnjo samo na inat pali. Jer, ako ga pohvalis, odmah umisli da je kralj, zvijezda, Ronaldo i razbaletani se na terenu.
jedan sut u okvir gola za 90 minuta je sramota