Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prolockas 2 razlike kuci protiv Grcke i primis 4 od ovakve Armenije, ne zasluzujes da ides direktno ... Ruku na srce, al baraz nam negine ...
Ne zasluzujes ni baraz.
@Anon1mus-------------- ovi armeni kad su igrali sa nama nafurali se kao da smo mi Brazil, a sad ih svi tarlahaju....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JE'AN, DVAAA, TRI IDEMO SVIII : AAAA NAMA BARAAAŽ JEEE, A NAMAAA BARAŽ JEEEEE
@Shmeky7 ZA RUCAK SARMA JEEE, ZA RUCAK SARMA JEEEE
Kompletno stanje u drzavi je lose, loze nas svaki dan, trujul ubijqju nadu i mi sada ocekujemo da nas ovi milioneri obraduju i vrate vjeru. Pa pola nijih ne zna nas jezik, poslusajte intervjue. Lijep je uspjeh, nekako te digne par dana, zaboravis na druge probleme. Realno, nikada laksa grupa a losija reprezentacija.
A nama baraz jeee a nama baraz jeeeee....
Odigrali su hladno kao Finci. Gdje baš sad da se Mkhitaryan povrjedi. S njim su imali nekakve šanse.
nije gotovo ; nije loša ova Grčka ; loše igramo u gostima,sve smo izgubili ; samp borbeno;samo hrabro, SRETNO ZMAJEVI BOLI NAS K**** ŠTO JE FINSKA POBJEDILA,JOŠ 6(9) BODOVA JE U IGRI
Klixe I tebi ga turnem u ili,papci jedni nemorate svaki konentar izbrisati
Zukanovicu,Bičakčiću dabogda nikad više zaigrali za repku zbog one tekme u Armeniji,posebno ti Tuka daleko ti kuca oprosti se vrijeme je.Ej primit 4 gola od ovakve Armenije košta nas odlaska na Evropsko,možda je vrijeme da prodjemo i taj famozni baraž.
Imamo tri utakmice uzmi 9 poena i pusti druge da rješavaju svoje Ako bude bude ako ne dao si sve od sebe Ovako razmišljati o Finskoj a nisi završio svoj dio posla je bezze :)
Zavraili smo mi svoje protiv Armenije.
Sretno Italiji i Finskoj na Euru
A nama baraz je Oleee oleee oleeee
@Lovorko1 Pjanic je za ovog pokatolicenog srpskog vlaha Modrica klasa. Pjanic bi Vels promijesao i Modrica sa njima. Kakvu ste vi imali srecu da dobijete u grupi Argentinu, koju je Mesi unistio, da prodjete kroz iglene usi i nevidjenu srecu i penale do finala, pritom izbjegnete Brazil i Belgiju, koji bi ih pomeli, i da dodjete do Francuza, koji su vas pomeli. Pa nema vece sramote, nego Zlatne lopte za dodavaca Modrica, i vece nepravde finala SP za Hrvatsku, pored Brazila i Belgije
@gooUser1570737969 Koji si ti jadnik. Hrvatska nije zaslužila finale SP. Ne znam što si ti gledao, možda konjičke utrke jer smo tu loši. Uz objektivno sudjenje, trebali smo biti prvaci svijeta, a ti kukaj i izmišljaj laži i dalje. Ljubomora je opasna.
Mi ionako moramo sve dobiti I cekati kiks Finske
Sami smo krivi, izgubismo bodove gdje nismo smjeli. Trebamo graditi reprezentaciju sa igračima iz zadnje utakmice. Nastaviti igrati kao protiv finaca, pa kako nam bude.
Baraž dvi tekme svasta nesto tu moze biti. Mojne hvala
@as123987 samo 1
Aj se informiraj
cao Mošnje
ODAKLE SI TI LEVATU KAD TAKO PRDIŠ!
Realno, nismo ni zaslužili da se direktno plasiramo! Nismo uzeli bod u gostima, zijanili dva boda protiv Grčke kući, na dobijenu utakmicu! Armenija nas razvali k'o da smo igrali protiv neke svjetske velesile, tako da...pošteno!