Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAHO BAHO KRME DEBELO KRME DEBELO!!!! Sta si ti nasao pravit film o Svabi, ima ko ce ga pravit a ne ti uhljupe jedan!
Bravo Baho Bravo Osim je zaslužio da živi vječno Bravo
Baho što ne spominješ ko ti je maksimalno izašao u susret i finansirao produkciju oba filma za koje "si" nagrađen? Lahko je tuđim gloginje mlatit. Uhljupe. A vi stručnjaci iz redakcije brišite slobodno što vam se ne svidja. Se*onje.
Kaže S.T. od milja Baho: Osnovaćemo fiondaciju za rad i razvoj mladih sportskih talenata ,finansiraćemo njihov razvoj , ostvariti ćemo profitabilnost a ja ću biti osnivač, p'redsjednik UO , finansijski direktor i blagajnik...Ja sam uspješan promkotr jer ja sam stvorio DŽ. Musu a ne tamo neki trener....
Topalbećirević, samozvani stručnjak :)