Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to kanadski nego srpski golman koji zivi u Kanadi, i koji kaze da se rodio u SAO Krajini. Utopista obicni 😛
Knin nije srbija a nije ni Kosovo
treba biti zahvalan HV na karijeri, inače bi ostao u Kninu i bio ratar ili stočar.
Nisam za vrijedanje,ali ovaj Srpski bot je izjavio da je Knin Srbija
Peace 2022 ne samo da je reko Knin nego I Dalmacija
Komšije sram vas bilo...
FIFA udri po Borjanu a isto po Hrvatima da se ovo sranje I provociranje stane u kraj vise. Na TT Hrvati zele srecu Srbima a Srbi Hrvatima a znam 100% da se mrze ali radi klika I zarade manipulisu sa ljudima...
Borjan je dobio što je zaslužio realno, a ima sreće ako ovo ne ode puno dalje. Kakva budala moraš biti da provociraš jedan narod i državu u kojoj si se rodio, nazivajući je srbijanskom, i to dan danas ima na youtube-u za pogledati. Budi sretan ako tvoja djeca, i obitelj, bližnji, ne nastradaju zbog toga ni krivi ni dužni, jer imaju takvu budalu kraj sebe.
Kako sad to kada Dodik-Milanovic tvrde da nikad vise ljubavi i sloge. Fuj fifa uefa i ostali mesetari.
kakve veze ima Savez s tim što je neko na stadion unio zastavu sa parolom neprimjerenog sadržaja. Uhapsite ove što drže zastavu u rukama i njih kaznite. Dokle će savezi kažnjavati klubove radi ispada navijača? Snimite ljude koji rade nerede i pale pirotehnička sredstva i njih kažnjavajte, a ne klubove.
On je kriv, šta je tražio to je i dobio...nebi ga nitko ni pogleda da nije izazivao
Borjane ustasho 😅
A jesu pokrenuli istragu protiv njega zbog lažnih tvrdnji da je knin srpski?
Tako je,odmah ustashe izbaciti sa prvenstva....
I jedni i drugi ista vnago. Zato samo 🇧🇦 i niko više.
sta je BA
Šta šta je? Prozivate se ko primitivni debili, slavite zločince po tribinama, kuravele vas promovišu, psujete jedni drugima (i nama) stalno. Ubi ovog, ubi onog. Mi nikad nismo nikog vrijeđali kad navijamo. Eto šta je civilizacijska razlika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa dobro što kaže sada? jel knin u sao krajini ili nije? mislim da se ovo pokreće radi sneki ne njega