Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael drži najveći koncentracioni logor na otvorenom na svijetu (Gaza) u kojem suvereno odlučuju ko može izaći i uči, koliko hrane i vode ce dobiti. Ruše kuce Palestincma ili ih protjeruje iz njihov kuća i nastane u njih cionističke doseljenike. I kad se neko protivi toj neljudkosti ili se buni ili protestuje onda ih sankcionisu. U takvom svijetu živimo.
Kakva je uloga Egipta u blokadi Gaze?
A da FIFA suspenzuje Izrael za kršenje ljudskih prava kao Rusiju?
Krelac, kakve veze ima Irak sa Palestinom. Usput, krscani nisu etnicki oclsceni zahvaljujuci upravo onim Iracanima koji ustadose protiv posasti koju u Irak dovedose patroni Izraela.
Rusiju suspendujete al izrael uredno igra.. bravo. cisti pokazatelj njihove dvolicnosti
Meni su pricali palestinci da su im na gola skoj visoravni gori egipcani od izraelaca
Egipćani na Golanskoj visoravni 🤔😁 Golanska visoravan je dio Sirije aneksiran u ratu ‘68-e i nalazi se sjeverno od Izraela, dok je Egipat na južnoj strani Izraelske granice. Al’ hajd’ ba, nek si ti nešto napisao 😉
Ne voli Ćifute niko sem Dodika
Nema zayebantsiye sa Odabranima
Dodjelit će Palestini vjerovatno
Šta ima Indonezija sa Izraelom? Zar ih ne muči više Kina
Politiku u sport nikako ne bi trebali upletati. Ali ovaj izrael baš guraju. Čak igraju evropska takmičenja. Macabi tel aviv osvajač evrolige i to u više navrata…svašta, a veze nemaju sa evropom. Nek igraju u američkim ligama i kvalifikacijama, svakako su njihovi šegrti i potrčkoti.
to rade ukrainci i citav svijet pa moze i brat musliman !
Ova FIFA je obicni cirkus. Respekt za Indoneziju.
Kad nisi u stanju da budeš domaćin svima onda se nemoj ni kandidovati. Logično.
A kada je u pitanju Rusija to ne vazi, ili?!
Poređenje nigdje veze. FIFA je organizator a Indonezija domaćin.......
Ispravna odluka. Najstrasniji zlocini su se dogodili zbog antisemitizma i ne smije biti tolerancije za isti, posebno u sportu. Zao mi je sto se muslimani ne mogu maknuti od etikete najvecih svjetskih antisemita ali to je valjda ideoloski tako. Sto se tice drzave Izrael, nijedna zemlja nije bez grijeha i ne treba generalizirati i etiketirati ljude.
Evo šta je UZP ujko, prvo generalizuje onda u drugom dijelu piše da ne treba generalizirati i etiketirati ljude, a to uradio u prvom dijelu komentara. Usput štovalac UZP, ante pavelića, koji su inače poznati po tome što su pomagali jevrejima u 2. svjetskom ratu?
Palestinci su semiti, dok ogromna vecina doseljenika ima veze sa semitima koliko i ti. Usput, da citiram dr. Haju Meyera, prezivjelog logorasa Auschwitza: "Ako zaista zelimo biti ljudska bica, moramo ustati i nazvati cioniste njihovim pravim imenom - nacistickim zlocincima.".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mutav je onaj ćelavko!.
A da je bila u pitanju reprezentacija Rusije niko se ne bi čudio...
Eh, kada Rusiju treba izbaciti ili odbiti igrati sa njom, to je IN, ali kada je u pitanju Izrael i potpuno ista stvar, tada je NO GO. To, drugovi, ne da je licemjerje/hipokrizija, nego se za to mora izmisliti eki sasvim novi izraz.
*neki