Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FIFA-a je mafijaška organizacija sa svojim pravilima. Kao uvela kamere na gol liniji, a zanemarila off side, i dr. sporne elemente. Zato Ameri tzv. soccer smatraju neozbiljnom igrom gdje je sve prepušteno sudiji, bez uticaja kontrole objektivnosti pomoću TV kamera kao u NBA, NHL, ragbiju, tenisu itd. a veliki novac je u igri. Posljednja igra Brazila je bila loša, ali sudija je bio očajan.
Brazil out
Brazilci kontaju da su im svi sredili da ce osvojiti SP.
Ma nije problem, a da suspendujemo nekog nijemca usput?
Joj Švabe će ih posexati
precjenjen igrac....kao i pola brazilske reprezentacije ove generacije na sp.
Igrači su sve više i više precijenjeni danas, ali je Silva najbolji na svojoj poziciji na svijetu trenutno.
Silva je jedan od rijetkih igraca u ovoj reprezentaciji koji je Svjetska klasa.
A i ovi Brazilci.. Po cemu je on poseban od ostalih koji su zaradili dva zuta, pa da ga puste da igra.? I oni su previse navikli da im se popusta
Pa lota je bila u igri kad ju j3 isustio iz ruke. Nije bio prekraj.
2 zuta su 2 zuta sabdzaklija ne bitno kako si ih zaradio. onda je trebala i Bih reci dajte nam gol jel je bila greska. gotovo je kada utakmica zavrsi.
njemci ce obrisati pod sa ovim umisljenim brazilcima!!!!!
Kmeee kmeee da vam hoće Njemci jedan blitzkrieg zveknut