Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no.1. Safet Susic.
Nakon SP u Brazilu to ce znati i citav svijet ;)
Realno, Safet Susic i nije neki trener, svidjelo se to nekome ili ne, trener tipa Halilhodzic bi se prosetao grupom gdje smo mi bili, upamtite mi rijeci, mucicemo se mi na ovom prvenstvu sa Susicem samo se nadam da nas nece niko dati vise od 3 gola :/
nema potrebe raspravljati, najbolji trener prosle sezone je JUPP HEYNCKES..
stvar je potpuno jasna
ne navijam za borusiju, al Klopp je najbolji trener od svih, lik je sam sebi naprvio ekipu i on nje napravio nešto, doke je Wnger isto sebi napravio ekipu, al nije ništa napravio! Svi ostali treneri sa spiska od ranije imaju jake ekipe i bogate klubove!
Wenger je tu jer je ovo 2013. godina. Od marta 2013. godine covjek nije izugubio utakmicu u gostima u svim takmicenjima. Takodje, ako bi se gledala samo 2013. godina - Arsenal je najbolji engleski klub. E sad, sto trofeji uvijek donose prevagu, pa tako Ribery ispade bolji igrac od Messija - to je drugi par cipela.
kako nije izgubio?? izgubio je finale kupa od Wigana, nižerazredne ekipe, i izgubio je prije 20 dana od Borusije kod kuće 1-2! tako da neznas o čemu pričaš! Još Borusija se iše oslabila u ovom prijalaznom roku nego pojačala!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jupp Heynckes
JUPP!!
Samo mi nije jasno po kojem kriteriju je ovdje Mourinho
samo sambaba :)
All time je Ferguson, ali za 2013 je Jupp Heynckes, skidam kapu majstore. GGMU
Ferguson broj jedan, najbolji trener stoljeca!
Pa zar nema na spisku Telegrinija......unisti ga Pjanic sa Lyonom,a sad ce mu Dzekson doci glave
Ako već nema Safeta na popisu onda je SIR FERGUSON best!