Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba momak sve da promjene, grad, club i trenutne fudbalske navike. Ako krene u jedan klub poput Atletica Madrida, Juve-a, Dortmunda.. mislim da bi se vratijo onaj pravi Edin Visok Brz Jak i instict ubice sesnesteraca !
Dzeko je isti kao sto je uvijek i bio, samo, igrao Dzeko dobro ili lose njemu je namijenjena klupa. Jednostavno ga ne cijene u Citiy-u (da nekazem- nevole ga). Zato treba da promijeni sredinu, sto prije to bolje jer je poceo da se osjeca nesigurnim. Nije mu jasno sta se desava, nasjeo je na Manchinijevu i Pelegrinijevu politiku koji ga u sustini nikad nisu zeljeli medu prvih 11. Tako Dzeko mozes biti i daleko najbolji u Engleskoj opet neces biti dovoljno dobar, gledace da omalovaze i potisnu da budes donji. To ti je jedina uloga do koje mozes tamo doci, da budes "DONJI"....zato bjezi ako ikako mozes.
sreca pa si ti neki pismen momak...ja da sam na tvom mjestu VRATI"J"O bih se u osnovnu školu..:;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džeko kraljuuuuuuuuuuuuu
jadan ovaj Dzeko ovi nasi konji nepismeni od novinara koje svaki babo kupi za 100km da napisu sta o djetetu koje trenira fudbal , stalno ga negdje seljakaju tam vam novinari su dno dna ovoga drustva cast vrlim izuzetcima
džeko je igrač koji može igrati u sve i jednom klubu u svijetu, možda bi tu izbacio barcelonu, jer oni ne preferiraju takav tip igrača, naravno, može igrati kad se uozbilji i kad bude koristio pružene prilike, a ako bude čekao da postane standardni na lijepe oči, neće on igrati ni u želji....
DŽEKO moja preporuka je da Igraš u onom klubu koji ne traži više od onog što je u tvojoj mogučnosti.... Promijeni klub,ipak City je jedan od najjačih Ekipa danas....Igraj u svojoj mogučnosti,ne kažem da si loš,ali ta sredina nije za tebe,trebaš shvatit..... Ako si već kren'o dobrim stopama,igraj,bori se,za sebe,za ovu državu,osvjetlaj i nama obraz.... Zašto nebi' mogao igrati npr. u Napoliju,u Atl.Madridu,Leverkusenu,Romi,Juveu.......Naprijed,uz tebe smo
Imaju oni identicnog kloca , slicnih ako ne i istih proporcija i svega--Ljorentea. Džekson Pereira da Silva bi morao u Bundesligu da se tivra, tamo je njemu najbolje. Neka Borussia Dortmund (ako lewandowski ode a hoce 99%) bi njemu bila idealna. Nema on gdje u Engleskoj igrati u top 5-6 klubova.
Volio bi vidjeti Dzeku i Kolarova u Juventusu, taman im fali lijevi bek i napadac!
Njabolja opcija za Sarajevo
Lijen, nije u formi! Kako ce iti u formi kad ne igra? Za sta da se trudi kad mu onaj mali nikako ne dodaje!
Bundesliga je za njega najbolja..predje li tamo DOMINIRAT CE SIGURNO!
ajoooj sto bi to dobro bilo
Džeko treba da se ugleda na Beckhama i potpiše za Los Angeles Galaxy,
moze, al kad bude imao 30 i kusur godina
Najbolji za najbolje!
I da opet grije klupu...samo nazad u Njemačku.
ili u United, rvp je podlozan povredama a rooney fakticki nema s kim igrat ako je ovaj nedostupan
Jeli Dzeko igra ili ceka nabacenu loptu da da ili promasi gol,?
Dzeko je isti kao sto je uvijek i bio, samo igrao Dzeko dobro ili lose njemu je namijenjena klupa. Jednostavno ga ne cijene u Citiy-u (da nekazem- nevole ga). Zato treba da promijeni sredinu, sto prije to bolje jer je poceo da se osjeca nesigurnim. Nije mu jasno sta se desava, nasjeo je na Manchinijevu i Pelegrinijevu politiku koji ga u sustini nikad nisu zeljeli medu prvih 11. Tako Dzeko mozes biti i daleko najbolju u Engleskoj opet neces biti dovoljno dobar, gledace da omalovaze i potisnu da budes donji. To ti je jedina uloga do koje mozes tamo doci, da budes "DONJI"....bjezi ako ikako mozes.