Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je alex fakat je u pravu ,i benitez ce dobiti otkaz kad tad ali ce se ograditi ugovorom od 5o miliona
REALAN Fergi
Chelsea nebi ni igrao u LS da Di Matteo nije osvio tako Abramovic treba da je sretan sto uopste dosao do grupe.
POGANI ŠKOT nema pravo za bilo koga reci da je srećković jer on čitav život ima NEOGRANIČEN fond za kupovinu igrača, a samo 2 puta je bio prvak Evrope i to svi znamo kako!. Prvi put nakon najvece kolicine srece u istoriji fudbala (1999, dva gola u sudijskoj nadoknadi, potpuno nezasluženo), a drugi put jer se Terry okliznuo! Prosječan trener i vrlo pogan kao čovjek.
a ko mu kaze, milion pobjeda u 90* i plus šugavi golovi
ziva istina
Zvaka je kralj !!!!!!
bravo ferguson , abramovic je jedan majmun i seronja , jbm sve ! di mateo mu je preuzeo tim kad niko drugi ne bi pristao , djubre nezahvalno
mojne tisra stari prdonja
Nek\' dovedu Amara Osima :P
Ferguson za trenera man sitija !!!! da i nas dzeko malo igra hehe