Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bi vam liga bila uspjesna poput reprezentacije. Da nema stranaca kao ulagaca i kao strucnih stabova i igraca bili bi u nivou Portugalske lige.
igraci man utd su oduvijek poznati kao pussy. samo traze izgovore
koliko engleza igra u klubovima van engleske ?!
Zato igraju svi u manim klubovima ili u nizim ligama. Koji tim medju prvih 10 ima 5 ili vise standardnih engleza? Jbg to je realnost ali toliko ih malo ima da je covjek ne moze zvati Engleskom ligom :)
Fellaini, Varela, Buttner, De Gea, Rafael, Fabio, Valencia, Nani, Van Persie, Evra, Lindegaard, Hernandez, Kagawa, Vidić, Anderson, pa može i Macheda i Giggs jer je Velšanin a ne Englez. Zato Ferdinand ne rise gatibo!
Ne seri !!!
Prvo kretenu ti nisi Englez. Ti si nekakav hibrid africke ili juznoAmericke invazije na evropu sa nekom engleskom vucibatinom. Da je Milner ili Rooney reko' u potpunosti bih razumio. Sta ces ti miksas jedan da pricas o Engleskom fudbalu
pa mozete onda slobodno limitirati i broj igraca u timu sa 11 na 6
I u nas igraju samo neki naši Papani,pa opet smo među zadnjim ligama
I kod nas treba isto :D
Nista covjek nije slagao, dapace potpuno ispravna konstatacija.
on prvi stranac :P
dobro pitanje i ja se to pitam :P
U potpunosti se slazem s Ferdinandom, najjace engleske ekipe nose samo engleska imena a sve ostalo je medjunarodno, pocevsi od trenera, igraca, vlasnika. Ekipe su izgubile nacionalne i lokalne identitete. Mjesovitost je dobra i unapredjuje igru ali neka mjera mora postojati, turski recept je prava stvar, nadam se da ce najjace evropske lige slijediti njihov primjer.
Pa će vam liga bit u rangu Holandske ili Belgijske a onda neće biti para, jer je niko neće željeti gledati.
E moj Rio Ferdidande, idi u penziju, nisi ti onaj stari jos od SP-a u Njemackoj
Prvo pocistite ispred svog praga pa onda kenjajte.svi veliki klubovi u engleskoj su prodati stracima.rijesite da pare i vlasnici ostaju u engleskoj da se porez smanji sa 50 posto na 24-25 pa onda ce proci i to.ovako je to samo tvoja moja i zelja ljudi kojiiskreno vole samo dobar i zdrav fudbal bez uplitanja stranog kapitala.