Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama potcijenite nas slobodno nećemo vam ništa hehe :-)
ima i naših prgavih, ne sumnjam da će SEO dobit crveni a ima ih još hhhh
Sto ne volim kad objektivno jaca ekipa pokusava pritisak favorita prebaciti na slabijeg protivnika. Bolji ste i to kazite, muskarci bez mu*a.
Ovi ce da varaju na svakom koraku. Treba ih uhvatiti na trku, ne vole da trce, ne treba im minuta dati da se igraju sa loptom, osim toga, odbrana im je suplja kao svicarski sir.
Ma kad bismo odigrali kao protiv Francuske u Parizu, dobili bi 100%!
Nemogu oni dati golova koliko nasi mogu primiti :)
Hrvati ne zaboravimo 2008, navijajmo za Argentinu. p.s. Papa je Argentinac!
Papa je Argentinac, ali Pape je Bosanac :)
Eto ako vi budete neavijali za Argentitu prpadosmo. Radi mene mozete navijati i za Novi Zeland. A ja cu uvijek navijati za Tursku samo nek ne igraju protv Bosne.
Oni samo Dzeko spominju a Hajrovic i Pjanic ce da ga uvale.
ARGENTINU TREBA UZIMATI NA TRKU I TRCANJE, ONI NE VOLE TRCATI, TREBA IH IZMORITI, NE TREBA IM DATI MIRA NIJEDNE SEKUNDE, NON STOP I PROGANJATI, OSIM TOGA ODBRANA IM JE SUPLJA, NE SAMO ZUBIZARETA, NEGO I DEMICHAELIS SU SUPLJI KAO SVAJCARSKI SIR.
za mene sljedeca tekma je Hrvatska-Kamerun, bas me briga za Bosna Argentina
mojim venama teče uvijek ista krv..hrvatska..a tvojim dečko?
Kupi kartu za zagreb pa ih docekaj poslije 3. tekme :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niko se nesmije opkladiti da ce mo pobijediti ali predati se sigurno necemo.
Ovako, ako reprezentativci citaju, nimalo respekta,, vremena su se promijenila, oni koji su bili suvereni vladari u nogometu, vise to nisu, vidjeli ste jucer potop Spanije. Sto znaci, bez respekta na terenu, Xavi vise nije Xavi, Iniesta vise nije Iniesta, Messi vise nije Messi. Hrabro, bez respekta i na foru.
ISTO TAKO SJETIMO SE DA SU NA SVJETSKIM PRVENSTVIMA ARGENTINCI UVIJEK VARALI, SJETIMO SE MARADONINE RUKE, PREMA TOME, BUDITE SPREMNI: 1. NA CHEATING 2. NA DIVING 3. NA SUDIJSKU PODRSKU ARGENTINI
ja se vise plasim sudije nego mesija
vidi lole na fotki, isti onaj papak fikret sa tv.
Ne mozemo bit gori od Spanije :)