Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce vam ovaj malac strah u kosti zadavati :))
Svaka cast momku, dobar ce biti a nadam se i dugo ostat u sarajevu.. ODIN ti ti fakat trebas da Razgulis odavde sa tim svoim pesimistickim komentarima. Vozdra.
sine vazda ima kup rezdelija :)
nogu slomio na prvoj utakmici dabogda hahaha
Fare legendo,samo naprijed a dusmani neka laju..NAJBOLJI SI!
nadaj se decko ako i penziju docekas sa trofejom
sta ces ti osvojiti kepec mali
Naprijed Rođooo Sellam od sabanovica iz Crne Gore :DD
Mali igra super. Samo ko je ovaj djecak sa brojem 9? Od namještenih 6 zicera nije uspio zabiti nijedan. Da nije neki džekin \"Relativ\" što bi rekli u Briješću.
PRAVI DRAGULJ . SACUVAJ GA BOZE POVREDA .
Bravo Farise!! Samo naprijed, i ako ti ponestane inspiracije onda procitaj ove zlobne komentare pa da vidis kakav bi bio i ti mozda da nisi nista uspio u zivotu.
Kuki mozda si malo ljubomoran na Farisa, niko od njega ne trazi informatiku vec golove, ovo je novi Hase i novi kapiten reprezentacije. Farise volimo te.
Jos jedan babin sin kojem fuad muzurovic dino selimovic i munir talovic zavrsavaju dvojku iz informatike prof mu rekao nauci bilo koju lekciju ja cu ti dati dvicu on nije mogao naravno veliki talenat sarajeva a i bih nogometa zato od kraja rata do grupa nikakvih nismo dosli a ni necemo jer se od pojedinaca koji su nepismeni nazor prave igraci.....
Sttttoko glupaa, sta vi imate i sta radite uospte u zivotu??? Sjedite ovdje i gledate i pljujete usmjesne ljude!!! Blago vama, Farisa realno boli briga za ovakve komentare. Djaba se trudite, Fare je sa 16 u prvom timu dje ste vi??? FARISE SVI SMO UZ TEBE. Tvoja Obala :))
ODIN-e ne provaljuj se kakva naša djeca, niko pojma nema.
Odin, Dojki ga..
vi možete dobiti smeće poput pelaka, fudbalski biser poput handžića će poslije sarajeva potražiti neki ozbiljan angažman.