Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZNA??? ŠTA JE SAD SA SLOBODOM GOVORA I SA SLOBODOM IZRAŽAVANJA? Transparent je odličan. Puna podrška Hordama Zla.
Korak ispred drugih; HORDE ZLA!!!!!!
Je Suis transparent. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Podrska,jos treba da nam dodje parada pedera u Sarajevo,mrs odavde stoko pederska!
i treba ih kazniti radi glupog transparenta
Ih kad bi im oduzeli bodove pa Zeljo osvojio zbog p3dera :D
NIJE VAM OVO AMERIKA IDIOTI, BAS SE U BIH PODRAZAVAJU PEDERLUCI
Dobro je da nisu skandirali "sudija pederu".
pederi o gayevima!
Gdje su prava vecine građana koji ne podrzavaju homoseksualce...gdje je nasa sloboda govora...pedercine traze da se slobodno izrazavaju i izjasnjavaju...pa trazimo i mi...to sto ih ne volimo ne treba kaznjavati...necete nas nikad natjerati da ih volimo i da im se divimo jer su takvi...
U Evropi se mnogi ne vole, ali se uvazavaju. Evo me, eto te. Ovi koji se kod nas ne vole medjusobno se biju, ubijaju i kolju. Vec 25 punih godina.
Nemoj nas Farise majke ti
ŠTA JE SAD SA SLOBODOM GOVORA I SA SLOBODOM IZRAŽAVANJA? Pitanje je na mjestu. Samo, ako je svijet licemijeran, a jeste, trebamo li to biti i mi? Ako par bolesnih i iskompleksiranih ljudi, novinarcica i karikaturista, vrijedja, trebamo li to ciniti i mi?
Ovakvi navijaci FK Sarajevu ne trebaju.
Kad vidimo malo vise svijeta i utakmica, od Lisabona, preko Madrida, Monaca, Pariza, Amsterdama, Rima, Berlina ... shvaticemo sta na rukavu dresova napisan RESPECT zaista i znaci. Do tada mrka kapa. Jadna nam majka.
Jebeš Evropu,pederi i lezbače nam ne trebaju,neka ih vode sebi.
Pederi!? Lezbace!? - To se ne bira. To odredjuje dragi Bog i majka priroda. Sta ces ako te sutra zapadne da ti dijete bude homoseksualne orijentacije?
Umotvorac ovog transparenta je sve navijače Sarajeva proglasio pederima. To proističe iz poziva na masovno oralno zadovoljavanje dotičnih. Onaj ko pruža seksualne usluge homoseksualcima, ne mora istovremeno biti homo, može biti hetero koji to radi za novac, npr. Ali navijači Sarajeva koji sami traže oralno zadovoljenje nedvojbeno su se proglasili homoseksualcima i bila bi velika nepravda kazniti ih zbog homofobije :)
HAHAHAHAHA Jao kraljeva. Bra'o pitari, transparent grmi. :D
Znaci ti kao manijak pristajes da im popusis?
Malo je reci da si glup ko qurac. Dobra je zajebancija i ako ces iskreno nasmijali su me drama, ne znam sta je tu sporno. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ih kazne navijam naredne dvije godine za Sarajevo kako god igralo. Uspjeli su privući simpatije 'homofoba'.
Ovo nije rasizam...kakve veze ima rasizam s ovim...rasizam je nešto drugo...ili se razbacujemo izrazima kako ko stigne..
Fakat je fascinantno koliko se razvilo polemike o paroli, pravima homoseksualaca i slicno zbog klasicnog navijackog prepucavanja. Parola ocigledno upucena navijacima zeljeznicara. Isto kao sto su ovi njima uputili "Tor Pederi" prije par godina. Tad se nije dizala frka o homofobiji jer je ocigledno bilo upuceno navijacima Sarajeva. Da ovi iz FARE koriste malo mozak i ovo bi proslo bez ikakve polemike, jer nije namijenjeno LGBT populaciji. Sta vise, forsiranjem ovoga se moze stvoriti samo kontraefekat. Prvi ja, koji stvarno nemam nista protiv tih ljudi, njihov zivot - nemam pravo da se mijesam, cu itekako biti kivan na njih ako Sarajevo bude ispastalo. Znaci ne zanima nas drzava, region, prava homoseksualaca - radite sta god hocete. Ali Sarajevo nam ne dirajte! Kada dirnete u svetinju, e tek' tada cemo biti protiv vas.