Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momku svaka cast, a za Novalica svaka rijec suvisna.
Tako i treba a ne kao Senadov voditelj dolaziti u svemirskom odjelu u Konjic
Svecano mu je urucio koronu i obeco da ce molit Hrvatsku za kanader drugi put
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Heroj i bitanga.
vecu su stetu fadil i njegovi korona partijaneri napravili konjicu od pozara...
@OglaighNAhEireann Sramotno, sto nije malo dao cek na 1000 maraka? Inace Novalic jos nije narucio Air Traktore u Spaniji za 2,6 miliona eura po komadu?
Fadile seoska varalice ko ti metnu masku na glavurdu?
Neko ga posavjetovao da ode pokupiti koji pozitivan poen jer je zasrao toliko da ga se ne vidi do nosa
Ovaj ce da glasa Za Sda i kompaniju
Dosao parazit na gotovo kad je sve ugaseno a nigdje ga nije bilo dok je gorilo!!
Ili je dosao u taj kraj da ispipa kako su planirali da rijeku Neretvicu stave u cijevi i tako uniste biser prirode, jer ovi paraziti gdje god dodju samo unistavaju i otimaju od naroda!
Fadile, ti si ponos drzave! hahahaha
BOSNJAK JE TO☝️
Sigurno bi djecak bio bolji premijer od Fadana
Cudo mu nisi urucio kaznu jer mu je bistrom i logicnom odlukom zabranjen izlazak. Osim ako je gasio iz auta u prisustvu roditelja. o.O
Deder Fadile obuci dres
Trebalo mu je dati dres BNT-a Novi Travnik drzavne firme u kojoj ima svoju firmu sa SDA pajdasem za muljanje oruzjem !
A sta cemo mi Fadile sa tobom i tvojom pratnjom kada ste danas kroz Sarajevo (pa i pored mene) projurili kao voz u Japanu??? Vozim kedija, 500kg vozim i moram vam se skloniti istog trena??? Kroz onakvu guzvu se vi probijate, jel umire neko u tom konvoju? Jel zivotno ugrozen? Sjedio si naprijed u tom najnovijem pasatu crnom, ispred tebe i iza tebe bijeli golfovi sedmice-pratnja, policija. Jel mozes biti covjek pa reci svojima da usporite??
Ne moze vam se nista, mi narod stoka vam nista ne mozemo, jasno je to. Al jedino sto mogu, sto mogu i dzehenema zaradit, a neka i zaradim, molim se i kunem vas na najgore! To je jedino sto mi ne mozete oduzeti taman i da sam u zatvoru.
ne bi me cudilo da je mali lazirao sliku gasenja vatre
Pade mi mali u ocima, ko te hebe glupane mali. Jedva docekao da se naslikava sa ovim supkom Fodilom, vjerovatno je mali lazirao sliku
Fadile gdje su pare.... Fadile gdje su pare....Fadile gdje su pare...