Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto valja, na strani je Chelsea. :o). https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2018/matches/round=2000882/match=2021685/statistics/index.html#/
Čelzi kući igra bunker. Sa igračima kao što su Hazard i Willian takav stil igre je grijeh. Da su igrali smjelije protiv Baraelone možda bi i dobili. Nervira me samo šetanje Messija po terenu. Iako sam navijač Blaugrane, njegov veliki ljubitelj. Ali igraj bolan, trči malo.
Chelsea ima sanse. I sad su ih imali par puta, samo im je trebao neko da se nadoveze na Willian-ove lopte u kontrama. Na Camp Nou ce sigurno imati sanse, i zbog toga sto ce Barcelona jos otvorenije igrati.
Fabregas pitaj Allegrija kako protiv Barce ;) Unistio ih je prosle godine, a izgleda i Conte im sprema istu corbu....samo gazit separatiste
Allegri ih je kući dobio 2:0, pa na Camp Nou odigrao 0:0. Ogromna je razlika kada na taj stadion dođeš sa 2:0 i zoveš se Juventus i kada dođeš sa 1:1 i trener ti Conte.
3-0 ih je razbio. Separatisti su muda jeli od muke. Kontali da ce ponoviti PSG utakmicu. Conte je itekako mudar lisac. Nemoj da ga otpises tako lako. Barca je qurko od tima. Nema vise te “magije”. Ispuhalo s vihorom.
873 pasa, a 1 gol nakon poklonjene lopte odbrambenog igraca. Ko je to?
Sramota je cuvati loptu na sredini terena i be napadati
hvataj se ti boćanja ipak :D .
@zasarajevo drug bespredmetno je polemasiti sa ovom djecom koja o fudbalu znanje stiču sa PES-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Sjajan defenzivni nogomet " !!! I to hvalite!! To je kukavicluk!!
Jednako kao i beskrajno drzanje lopte na sredini bez zelje da se napadne.
@šaqir_uzjebati i Shinok vaši komentari pokazuju koliko se razumijete u ovu igru. Ako ti kao domaćin dozvoliš da ti neko kome i neriješeno odgovara to radi onda nije do protivnika nego do znanja i tvoje želje. Ne može djeco na guzove jbga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mali Eibar vise stvorio protiv Barce nego Chelsea. Sramota igrati kuci a parkirati autobus. Chelsea imala 200 dodavanja a Barca 900 !! Barca 75% posjed lopte Chelsea 25. Nisu plavci mogli loptu zadrzat 5 sekundi.
Samo glupi ljudi vjeruju u posjed..
Slabo se razumijes u ovu igru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
yyebo vas autobus pred golom