Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ljudi..proci ce zeljo sto posto..sad je ovo super..sad se moraju dokazat da mogu parirat sarajevu..dobro je ovo
TOOOOOO KOMŠIJE HAJMO IMA JOŠ MALO VREMENA DAJTE I VI 2:2 DA SLAVIMO ZAJEDNO
Klosari,manekeni....fuuuuj......sve nogirati i ne treba nam trener iz druge(neprijateljske) zemlje....mrs svi..!! bolje bi i igrali i prosli sa Odovicem a o Amaru da ne pricam...mrs..mrs...mrs..!!
haahahah divovi
Neka su papci suspendovali Zakarića, jedinog koji nešto valja.
Po ko zna koji put poraza će nas, osim nikakve igre, zalaganja, truda i znanja, koštati dva glavna kiks-igrača: Bogičević i Kjosevski, za kojeg sam davno napisao da je rupa od golmana, kojeg očigledno neko na silu gura, pa još i kapitensku traku da nosi, ali me moji željovci popljuvaše. I, da je ovo posjednji put da nas navedeni dvojac košta pobjede, pa lezi vraže, ali...eto, neka nama naših Vece i Bogija...jah!
@Winnetou: 100% istina.
I usput: SVAKA ČAST SARAJEVU, kakva partija. Navijam za vas u Evropi. Jbem ti hljeb i Želju.
ovog Kjosevskog odma se treba rijesiti nije on ni za FAMOSA
nemoj famos dirati,mi smo za zelju real madrid
Manijak sam, jbem mamu onom ko je doveo ovog papka od trenera i ko je ostavio Kjosevskog na golu. Dva gola papak gura u mrežu, sve mu jbem.
Ma bitno je da Sarajevo gubi :)
Sigurna?? :)
@Fant0m Volim,volim,volim-volim sarajevo :)
Ako ga Šabanadžović iz Želje ne zabije onda će teško neko drugi, eh kad se samo sjetim njegovih golova, mada već dugo godina i igra fudbal, svaka mu čast pa je još u formi haha :D
Ovaj zeljo da se igra sedam dana ne može zabiti gol
Ovaj zeljo da se igra sedam dana ne može zabiti gol
nije problem sto ne znaju da igraju, nego sto su lijeni, ne zele da trce.
haj na stranu što je igra katastrofa i što će na žalost zeljo ovo zijanit... ali brat bratu stadion, bar na ovim klixovim slikama, izgleda fenomenalno... ko da je evropa hebote... nadam se da će se i kod nas na koševu malkice šta uradit al i teren i led reklame i pune tribine... baš baš lijepo
bravo