Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ima Dzeko curu? nadam se da je slobodan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Jest, jest. Hoce to Magath. Otkako je ovde Hrid dobio Otes, osladilo mu se to namjestanje. Eno ga na Sirokaci i kucu napravio od tih para, a mozes mislit kakve je pare u Mackanje dobio...
Maloprije odgledah tekmu E.Kotbus-Wolfsburg 2:0 i nesto mi tu ne stima...Naravno Dzeki i Misimovicu kapa dole,ali ljudi siguran sam da je ovu tekmu Nastelio licno Felix Magat,tj.prodo je.Nemojte se zavaravati,sve se vrti oko para.Dakle Magat je uzo pare i od Kotbusa(koji se bori za opstanak)i od Bayerna(koji se bori za titulu) a jos je odigro i za kladionice.Moze mu se jer u zadnjih 5 kola Wolfsburg 3 igra kod kuce...I VUK SIT I KOTBUSI NA BROJU:)
RESPECT DRAGULJIMA!!!!! Samo nas odvedite na Svijetsko Prvenstvo pa nek crknu dusmani. Naprjed BiH...
Svi iskreni Bosanci i Hercegovci pod jednom Zastavom. Svaka cast momci!!!
Pocetak renesanse bosanskohercegovackog nogometa na celu sa Miskelandjelom!
bravo momci
Respekt nasim momcima!
Čudo vam ne smeta ekavica
to su majstori sutra ce razvaliti korpus
Ma svaka cast Dzeki , Ibisevicu , Pjanicu , Ibricicu i svim nasim fudbalerima koji brane boje nase zemlje i onima koji ce to uskoro ciniti, hvala i Ćiri lafu ali jedan covjek ima posebnmo mjesto u svemu ovome. On je nesto posebno , on je jedan jedinstven , ne ponovljiv on je kralj bosne po njemu zelim da se zove piramida u Visokom . Njegovo velicanstvo Zvjezdan Misimovic.
BRAVO ZMAJEVI SVAKA VAM ČAST,VOLI VAS CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA.
neka,sta zurite,sad ce i ibisevic da naidje :) u punon sjaju :) ono sto je postigao protekle godine bit ce nista u poredjenju sa iducom :) naprijeed BiH-ovci :)
sta je frajeri, zaboravili ste na jos jednog dijamanta od bosne, koji mozda najvise sjaji, Ibisevica. Nemojte zaboraviti prije povrede, on je imao vise golova nego Grafitte. Sve trojica su gromade.
VOLIMO VAS !