Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebemo i mi tebe svi!!! kankr holland!! SVABE SU SVABE!!
to vam je za 2.svjetski
ruud ima najveca jaja na prvenstvu
Sipu ga loma jarane!
pa da ja odem kod njih kao unproforac,da ubijem dobru paru,silujem im zene i pijem alkohol sa njihovim okupatorima!
Holland novi ilustrovani Bosanski bukvari samo 29km/kom
Ik neuk jullie allemaal!! Holland is voor altijd!! Duitsers flikker op!!
Ima li iko da zna nesto o fudbalu, nego sve, bljuvotine. Svabe poslovocno organizovane i nakon dugo dugo vremena nisu bolje igrali, sto mi je veoma tesko reci, jer ih nemogu nacrtane, ali su dobro igrali. Holandija, standardno, ima jednu od najbolji reprezentacija na papiru, ali opet tesko da mogu ista napraviti. Majstorski go R V Nl. Po meni nijedna reprezentacija se neistice i 4-5 reprezentacija moze da osvoje ovo prvenstvo. Po prvi put niko nije veliki favorit. Francuska da nije imala srece i znalca kao sto je Zidan, prosla bi isto kao na Svjetskom u Koreji i Japanu. Ali ima jos da se igra
komentar
komentar
komentar
komentar
1. Njemacka 2. Ceska 3. Holandija 4. Latvija
mrzim svabe,holandjani su pickice boje ih se i to je to
Ma dobra je utakmica i bila, nijemci su igrali svoju najbolju utakmicu od svjetskog prvenstva, to su rekli i igraci i treneri. Bili su tolko slabi u kvalifikacijama i u pripremnim uakmicama, da je ova utakmica protiv holandeza bila pravo cudo, tolko su jadni bili. Holandjani su u pripremama bili isto slabi tako da i ne cudi sto uakmica nije bolja bila. Ma svi kontaju, joj igraju te dvije repke i mora bit dobro... racku, malo morgen, ne moze uvijek.