Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo se vi "sjecite" i nervirajte kad vam "omiljeni tim" gubi. svi kajmače u svakoj varijanti, a vi ni po marke za hljeba od juče.
nek nam kazu odma da je fifa lopovska organizacija od samog postanka,sra nas vako meze i cickaju Ha ya yebo ga ti ;D
Nek' vide naši kokošari na vlasti da se može krasti i kad je država bogata. Možda nam sad krene neki prosperitet.
Ala lupate brate kad je franak bio jaci od eura cuj 10 miliona franak 13 miliona eura mozda obrnuto vi ste novinari nemojte ovako lupat nista vam se nesmije povjerovat garant je i tebe neko preko stele zaposlio
djesi djesi djesi bekenbauereeeeeeeeeeooooooo
Da vidimo sad nijemce kako optuzuju i harangu dizu da je Katar kupio svjetsko, hahaha......
svi srpski zlocini od srebrenice, prijedora zvornika bijeljine itd da ne nabrajam nisu ni 2% od tih zlocina sto srbi navode, cetnicka govna kako vas nije stid unistili ste jedan narod umjesto da se izvinite vi i dalje nastavljate da unsitavate putem izjednacavanja krivice mamu li vam vasu
Sta je ovim svabama, sve neke afere, mi ispadosmo posteniji od njih...
Ovo uče bošnjačka djeca u 23% dejtonske BIH U školskom rečniku autora Dževada Jahića reč „đikan“ tumači se kao „seljačina, neotesani mladić, obično pravoslavac brđanin, stočar, čobanin, bosanski pravoslavac četničkog porekla koji je genetski četnik“. Kao primer se navodi rečenica: "Poklaše nas đikani". Sa balijskim gownima treba rasčistiti jednom i zauvjek!
Naši političari na aparatima!
Krenuli su da ciste sve koji rade kako treba,ali se sve radi da izgleda kao suprotno..
hajmo sad svi, karl hajnc rumenige oto fon riben trop ....
Njemacka ovih dana na aparatima