Prema izboru hrvatskih kapitena
0
Ermin Zec ubjedljivo najbolji igrač HNL-a
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Ermine i što prije u neku jaku ligu da odeš akobogda,a što se tiče selektora svejedno je ko će doći samo da URADI POSAO!!!
Bravo ZEC. A ljudi nema sanse da dodje Barbarez za selektora nek vam je svima jasno. Pouzdana informacija je da nema nikakve sanse da Barbarez preuzme reprezentaciju. Ne zele ga u savezu. A posljednja informacija je da dolazi Ljupko Petrović. I to za prvog srbina trenera repke.
Bugojno, Bugojno, Bugojno... haj nek je neko dobrim putem krenuo. Amin!!!
Steta sto se jos nije pokazao u repki, a eto i on bi da dodze Barba, kao i svi ostali igraci, a opet ce dzubradi postaviti nekog starog levata koji njima ide na ruku...
Dodatak za Mozillu za pregled posjetioca facebook naloga. (radi samo sa Mozillom logicno :D) http://www.speedyshare.com/files/19904234/Facebook_Profile_Viewer_v_0.3_Beta.rar
TURI MI GA FERGIEEEEEE
lako mu je kad je zec...da ima \"hamid noj\" bio bi jos bolji
Aferim Zeče