Prema izboru hrvatskih kapitena
0

Ermin Zec ubjedljivo najbolji igrač HNL-a

Sarajevo-x.com
Ermin Zec (Foto: Nikša Stipaničev/Cropix)
Ermin Zec (Foto: Nikša Stipaničev/Cropix)
Bh. reprezentativac i igrač hrvatskog prvoligaša Šibenika, Ermin Zec superiorno je osvojio titulu najboljeg igrača HNL-a u izboru kapitena hrvatskih klubova.

Kapiteni su igrače birali na taj način što su najboljem dodjeljivali po deset, a petom igraču dva boda. Naš je reprezentativac od mogućih 160 osvojio 88 bodova.

Zec je prestižnu titulu odnio ispred čileanskog reprezentativca iz redova Dinama, Moralesa koji je osvojio 74 boda, a treći je bio Vida sa 54 boda.

Malo razočarenje predstavlja Senijad Ibričić, velika Hajdukova zvijezda i još jedan bh. reprezentativac koji se našao u izboru sa najboljeg igrača. Ibričić je osvojio samo 28 bodova.

"Čast je osvojiti prestižno priznanje u konkurenciji ovakvih suparnika, a posebno ispred Pedra Moralesa za kojega mislim da je sjajan igrač" rekao je Zec, prenosi Index.hr.

Zec je posljednjim igrama u dresu tima sa Šubičevca zaradio i poziv bivšeg selektora Miroslava Blaževića, ali je zbog povrede propustio utakmice sa Portugalom u baražu za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Zec je pohvalio rad bivšeg selektora, ali i izrazio želju da na njegovom mjestu vidi Sergeja Barbareza.