Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti lik na 20 polozaja. Cak je i u Upravnom odboru Razvojne banke Federacije BiH. Svaka mu cast kako stigne na 20 funkcija u okviru od 8h rada dnevno.
Pokrao prvi put i sad kad vidiš da se kao vrte neke pare oko Slobode bi opet da uletiš, a cigane? Joj ovih naših lihvara majko draga :(
Koja je ovo lopurda ali može mu se kada je narod Federacije retardiran. Pogledajte mu samo izraz lica. Lopurda nad lopurama.
Ova LOPINA, za stu uhvati, pokvari i pokrade. Vidi ga opet, bio PRECJEDNIK SLOBODE, posro se pred vrata i sad traži papir da guzu obriše. Pravi smarad od insana.
O CEMU PRICATE NA GRBAVICI LOSIJA EKIPA NIJE GOSTOVALA NI JEDAN JEDINI SUT NISTE UPUTILI ...DA VAM NEMA SARAJEVSKOG DIJETETA ZEBE I SLUCAJNIH POBJEDA PO OVIM KALJUZAMA GARANTUJEM DA JE IZELJO,SARAJEVO,ZRINJSKI I SIROKI 5KLASA BOLJI OD OVE SRETNE EKIPE
Neko je jako ljubomoran... crkni sarajlijice.
droge su čudo,,,,,,misliš da letiš a ti u blatu koprcaš i baljezgaš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koje govno od covjeka i lopov,puj jbm ti i rod i porod
Olicenje nerada istraznih i pravosudnih organa je Bijedic. Smije nam se u lice. Bravo lopove, uspio si.
Kako je mnogima krivo što je Sloboda prva i što će biti šampion. Samo naprijed derite, bravo za Azmira, Envera i sve one koji se brinu za Slobodu.
#SamoSloboda
Sloboda ce u evropu, a gdje ce ostali ne zna se hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ti se cini ideja da su ljudi u centru paznje marketing kampanje svojih omiljenih brendova!?
http://kmbs.info/n4a5i68-n188t
To vam je brat Dodikov, samo u drugom dresu,Pa dovoljno je reci komunjara sa dva lica...! Rajo jebite se medju sobno, kukate na portalima, to je vas domet opet vam prazan stomak,nema od kukanja nista,pridji mu uzmi svoj dio i nepitaj ga..!
Na stranu ovog lika ali: Husref Musemic! Uz, lutvina vlasnika najjaci domaci trener :)
opet titula ide u Sarajevo daba ti
vidjesmo danas
vidjecemo na kraju sezone
kakva evropska gluho bilo magla te ubi
Namjesti svu fameliju u Sarajvo, neko bi pomislio da je stručan.