Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenapuhano. U svakom slucaju Zlatan je morao da mu pokaze ko je gazda.
Nagaziti covjeka kopackom u lice, i to u trku, a radi se o 'smlatini' visokoj 195 cm (Ming), sto incidentu daje dodatnu dimenziju, takva brutalnost se na fudbalskom travnjaku vidja jednom u 10 godina. Namjerno!... Za to se sa terena ide u zatvor. Nije ni cudo da mu je 'Mings uletio vilicom u lakat'. Ne krivim Zlatana.
Zlatane kraljuuuuuu
Najveci krkan na terenima,uvijek je neko drugi kriv,gledajte samo kako edin mirno trpi sve napade odbranbenih igraca gdje god je igrao,to je igracina a ne ovaj konj
kazna neka bude 2 sedmice boravka u bosni i zamrznuti racuni te 2 sedmice. ne bi im vise nikada palo na pamet 😂😂
Pa nisu ubili covjeka...
odose u berkshireski zatvor hahh
ZLATAN!!!