Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego sta...nece valjda staviti strumfa kao "orden"
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa...
Irci nikad nisu bili neka fudbalska sila, zato je i logicno da slave klubove kojima je najveci uspjeh play off Lige prvaka
Irci su veliki prijatelji Bosne i Hercegovine jer znaju kakva stradanja civila prouzrokuje agresija i terorizam.. To su u naj tezim danima za nasu drzavu pokazali mnogi, a medju prvima frontmen grupe U2 Bono Voks, Shinned o' Connor, a pjesme o stradanju BiH gradjana su napisali pjesme Juddy Collins "Song For Sarajevo" i Bend The Cranberries - Bosnia.. Toliko o nasim prijateljima koje nebi smjeli nikada zaboraviti. Da je srece i mi bi na dresove repke stavili i njihov grb pa nek se i oni obraduju
Jer je to najmanje kako mozemo uzvratiti za ljudskost koji je pokazao Irski narod prema Bosni i Hercegovini. Dok su drugi prebacivali CNN kad naidju krvavi masakri civila u BiH Irci su jasno i glasno rekli Evropskim silama da je cinicna i zlobna kakva je i bila od svog postojanja..
@Gorstak eno..opet o zrtvama..dokle vise ces biti zrtva? Kad planiras izrasti iz toga? Nece ti niko nista dati sto ti stalno places o ratu.. odrasti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da mu je neko dao i grb vrbanjsue on bi stavio,, sta irac zna ko je talajevo
Pa još uvijek ne zna ko je željA..... hahahah
Nas je cjeli svijet u bordo obojen !
neki izdajnik...lafo plače za saraj'vom, a nabacio irski dres...puna ih europa
Neka ljudi uzivaju kad nismo mogli mi.
njega onaj iza bez majce naguzio, zato on place
ljudi, nije to grb sarajeva vec radnickog iz pirota. Sta se lozite
Kao vas sto nosi željezničar doboj ili železničar beograd
Zeljo osnovan 1921. Sarajevo osnovano 1945. Zeljo (Zeljeznicar) prvi klub raje, radnicke klase i gradjana. Sarajevo klub privatnika. Mislim ovo govorim jer se nesto prepucavate. A mozete znat otkud grb Sarajeva jedino ako pitate vlasnika zastave inace laprdate ko i obicno. Mozda mu je jaran tamo neki sarajlija, navijac Sarajeva pa mu dao ili tako nesto.
Jos malo pa ce poceti pricati da se FK sarajevo nije zvalo Torpedo
zeljo je prvu sluzbenu utakmicu odigrao tek 1950 zar ne? sto je sa tih 29godina do tada?uostalom zar nije postojalo jos klubova tada u sarajevu? ispada da je samo zeljo postojao. moze li mi netko od sarjalija ovo pojasniti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normalno ! Neće valjda onaj grb od gurbeta onih priheftat, ne bi imo napretka narednih 20 godina...
Kako vas samo Klix sviju trola.
skino braco s pakovanja Violete papira😂😂😂😂😂😂
Jadno nema šta. Čemu se vi divite, nevjerovatno.
jao vijesti :O
nice :)
Mora da je izmarisao nekog ovdje pa da se zna 😀😀
Il kupio, jeftinije ga dođe...