Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Tako se to radi, spanac pa izabere Leipzig, a ne ko propalitet Alen Halilovic, pravo u Barcelonu i nestade sa fudbalske mape. Ne zna ni on vise ciji je igrac i kome je posudjen
Grande Olmo
Vec par godina Dinamo je na Balkanu sportski tim ujedno i firma koja jako uspjesno ekonomski funkcionise. Investiraju, a i strucnim radom pomazu mladim igracima da napreduju, naprave dobar transferi i svi zarade. Mamic u Zagrebu ili Medjugorju, lokacija nije bitna vazno je dase se uspjesno posluje. Bravo za Dinamo.