Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo, drvena ljevica... On kad ubaci sa lijeve strane, sakupljač lopti već dodaje drugu loptu golmanu, jer Sejo je prebaci u kontra aut ili golaut. Takvi se poslao kišu.
Sejad Salihovic je ponos naseg Sepka i Podrinja. Veliko Ti hvala sto si puno uradio za prestiz nase Bosne u svijetu i sto si ostvario takve nogometne rezultate koji su nas ponos. Jos nesto isto mnogo vazno sto se nisi uzdigao iznadi odrekao topraka i rodnog ognjista. Sejad je svu zemlju koja se prodavala otkupio i zadrzao u bosnjackom posjedu i gruntu.
Uvijek sam imao povjerenje u ovog covjeka. Disciplina, borbrnost, znanje. Imao ja sve ono sto mnogima fali.
Najjaca ljevica u istoriji reprezentacije i tesko da ce ga uskoro iko dostici u tome.
sta znam, prilicno jalova ljevica ako se mene pita, u 47 utakmica 4 gola...za jednu "najjacu" ljevicu tanko. ocekivalo se vise od ovog momka opcenito ali eto, solidna karijera na kraju. hvala mu za pozrtvovane nastupe u reprezentaciji...
Eto neka si ti bolja ljevica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sejo je Sir 💪👏
Eh da nam je sad ovakav lijevi bek,brz,dobrog pasa,suta,centarsuta.sretno SEJO
Seadje tehnicar i precizne sutove ima ali brz nikad nije bijo Kolasinac igra mnogo bolje lijevi bek i bolji je od Seada
Nije to stvar odluke, već godina. Zna se koji je limit za fudbalere.
hvala na svemu Sejo. Slobodnjak protiv Turske se nece nikad zaboraviti
@BrainBubbles Upravo tako, sve najbolje Sejo. A gol i utakmica protiv Turske, jedna od onih kad zauvijek pamtiš detalje, gdje i s kim si je gledao, uvijek se vrate emocije... I nezaboravni V. Spaho: "osjetio sam ga, poštovani gledaoci" :))
frajer je zahebao karijeru kada je otišao u kinu....