Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni ti ga puseee emireeee
du bist unser idol.deine BREZA
Spaha, sretno. Neces razocarat to znamo.... jer si TOP igrac. Nadam se samo da te ponekad pretjerani ego nece udaljiti sa terena na klupu. Zivio majstore!
DOKTOREEEEEEE
Bravo Spaha i polako sa crvenim kartonima :-)
Kao da smo država na jugu afrike, ne znamo šta je TV pa se pohvalio da znamo svi za Bayer.
Jeste pomalo nespretna izjava ali necemo mu zamjeriti.
Bravo Spaha volimo te !
Što se tiče njegovih igračkih vještina, najbolji odbrambeni igrač kojeg je BiH ikad imala od svoje samostalnosti (izuzmemo li Salihamidžića) i jedan od najpodcjenjenijih igrača s obzirom na kvalitet u Evropi. To naravno nije slučajno. Od početka karijere, a to se najbolje vidjelo u utakmici sa Francuskom, ga prate afere oko namještanja utakmica. Vjerovatno je to ključni razlog zbog kog nije završio u nekom stvarno velikom klubu. U najmanju ruku je mogao biti desni bek u Mančesteru, Realu, Barseloni itd.
Ideologija, to stvarno nema smisla. Za koju cijenu bi neko prodao direktan plasman na Evropsko prvenstvo? Ni Spaha lično ne može dobit para koliko može dobit igranjem na Euru, jer da je tad igrao na Euru i svima pokazao svoje kvalitete sad bi igrao pored Davida Luiza ili Pepea i zarađivao puno više nego su mu mogli ponuditi a pored toga previše dugo igra nogomet da je do sad vjerovatno naučio pravila: penal se ne može napravit van šesnaesterca. Ne znam što ljudi pokušavaj popljuvati igrača koji bi reprezentaciji krvi dao, bez obzira kakav čovjek bio i kakav temeperament imao na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)