Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tocno mi fali Spahe i njegov temrament u repki, taj se nije libijo samarati ni Ramosa ni Henrya ni isprtke koji provociraju, legenda.
Fali Spaha da afirmiše ove naše današnje "igračine", a svi znamo kako to Spaha radi na terenu, a i van njega.
:(((
Ako hocemo na EP ima vremena za spremiti se i novu motivaciju ali treba prije svega realno gledano ludog Vranjesa vratiti!!
Bilo bi u redu da uzmu izjavu I od divlje svinje ako je prezivjela.
Ko bi vama ugodio. Ovi što sad rone suze za Spahom su isti oni koji su ga pljuvali dok je bio aktivan igrač. Licemjeri i pakaši! Bio vam je seljačina, siledžija, kiks igrač, konjina i još ko zna kakvim ste ga sve imenima zvali. Slično će i sa Džekom kad se penzioniše
Barbarez i Spaha dva legendarna kapitenu našeg tima. Dijamant je Dijamant, ali nije ni blizu dobar kapiten kao ova dvojica.
@jbtyu Hibić i Barbarez.
A pogotovo kada nije htjeo da izađe zaliven krvlju to mi je nekako ostalo u sjećanju. Da je mogao i sa jednom nogom bi igrao. Ljudina nema šta.
Htio
ljudina
Prije kad gledam utakmicu reprezentacije i vidim ovog covjeka u prvih 11 osjetim olaksanje. Istina je da nas je dosta puta zayevala njegova nepromisljenost ali taj covjek je stvarno srcem igrao.
Kuda idu divlje svinje he he
@zmajcekSaUne S Une, a ne možeš ništa ljepše napisati na vijest o stradalim krajišnicima? Još misliš da si Zmaj, a takvu glupost napises o kapitenu i stradalim navijačima. Nije ni čudno što je ova zemlja sranje, kakvi ljudi takva i zemlja.
@jbtyu to je naziv TV serije
Otis’o papak u krivolov i to sa autom od nekog glavešine iz policije. Evo, sasrah se od sazaljenja i ljubavi prema njemu.
E moj Emire, a nisi se sjetio djece koja umiru, jer ne mogu skupiti pare za operaciju, dok se za tebe dize helikopter.
@gooUser1570737133 al si glup, sigurno je on u komi nazvao helikopter taxi, pa nije terminator.
@JahacMagle2019 U kakvoj komi, covjek bio svjestan sve vrijeme, povrijede okarakterisane koje nisu opasne po zivot. Vidices o cemu pisem ,ako se tebi dogodi sudar. Cekaces pet sati dok dodju po tebe, I jos par sati dok te prevezu u kombiju starom 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)