Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Spaha dobro si odabrao svaka cast,dokazat ces i tu da si jedan od najboljih.Sretno Zmaju.
Ma sta dobro nije mogao bolji klub izabrati.Igrat ce Bundes ligu,DFB Pokal i Ligu Sampiona,a to ce ga itekako spremiti za Brazil. King Spahic Emir
dje su sad hrvati sa indexa da cvile haha majku im ***
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Spaha majstore !
tuzna vijest za napadace iz bundeslige :D
Spaha svaka cast majstore i legendo. Sretno u Leverkusenu, sretno u Bundesligi i u Ligi prvaka. Sto se tice pacenika sa Indexa bas mi je drago da si pristao da igras za BiH. Oni nece vidjeti svjetskog prvenstva jer ce dobiti Francusku, Portugal itd u barazu a Bosna i Hercegovina ce kroz prvo mjesto u grupi otici na Svjetsko prvenstvo i tamo zabiljeziti historijski uspjeh.
E poslije Bayera u Čelik.Spaha care.
oooo ma idemo u brazil a istocni susjedi i taj kvazi savez rs nek nam zavideeeeeeeee
Spaha kralju, pogodio si u sridu. Hem njemačka liga (jaka ko beton), hem Bajer igra lijep, lepršav fudbal, hem si bliže kući (i reprezentaciji), ovo ti je poklon od dragog Allaha, vam taki! ;-)
nevezano za temu, zabolio bih klix da ne objavi nista vezano za zabranu odigravanja utakmice izmedju rs-a i srbije - samo stavite na ignore... to ce ih teze pogoditi
aferim!
Svaka cast kapitenu, to je ekipa tvog kalibra, kakav crni Al-Hilal..
Bravo Spaha, pokazujemo svijetu kakvu nogometnu elitu imamo u ovako maloj i napacenoj drzavi!
Ma cestitamo MAJSTORE.Samo najbolji su u Bundesligi!!!!!
joj, satra ce mandzukica a i Vedu hahaha.....
Moj BVB će imati teži posao protiv Bayera :P
Spaha, oče jedini.....
Sretno KAPITENU
bravo spaha :))