Odgovornost za poraz
109

Emir Hadžić: Mi smo krivi za poraz

Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Napadač FK Sarajevo u ime saigrača preuzo je odgovornost za katastrofalni poraz protiv Zete i ispadanje iz kvalifikacija za Evropsku ligu.

"Razoračani smo svi nakon utakmice protiv Zete. Mi smo krivi zbog ovog neuspjeha. Nismo odigrali na nivou, kojeg smo dostigli na utakmici protiv Levskog. Morali smo postići gol. Ja sam imao dvije prilike i zaista mi je krivo što one nisu uspješno ostvarene. Što se tiče primljenog gola, neshvatljivo je kako smo loše odreagovali. Najviše mi je žao naših navijača. Imali smo podršku kao da igramo na Koševu, a trebali smo dati svoj maksimum. Njih smo razočarali i moramo jednostavno zaboraviti ovo. Okrećemo se prvenstvu. Idemo na pobjedu u Prijedoru, ali je većina igrača propustila šansu karijere, četvrto pretkolo", kazao je Emir Hadžić za zvaničnu web-stranicu kluba.

Igrači FK Sarajevo stigli su danas u glavni grad Bosne i Hercegovine. Ekipa će odraditi sutra trening u 11 sati nakon čega kreće u Prijedor.

Podsjećamo, u nedjelju je na rasporedu drugo kolo BH Telecom Premijer lige BiH u kojem igraju FK Rudar Prijedor i FK Sarajevo. Utakmica počinje u 17 sati.