Odgovornost za poraz
109
Emir Hadžić: Mi smo krivi za poraz
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ste vi kiri, nije moja rahmetli nana
jeste glavati, ti si kriv jer nisi iskoristio onu priliku tuko jedna teška
Ono što ti fulaš glavom dao bi svaki haker u seljačkoj ligi. Pokrite se ušima i stidite na kukavičkoj igri, i trčite kao da niste jeli dva dana. Sramotno i bijedno.
manijaci i njihov bratski klub (glasinac sa sokoca) tzv.vandali navijali za zetu!!!
svima vama treba po vrecu cimenta staviti na leda i da trcite oko koseva kilavci jedni
MA NE, NISTE VI KRIVI ZA PORAZ , kriv je ZELJO sto vas nije izbacio davno PA DA NAROD DZABA NESJEDI U KUCI 90 min I BULJI U TV
NE, MI SMO NAVIJAČI KRIVI ZA PORAZ, HAHAHA.PA KO ĆE BITI KRIV , NEGO VI?
Problem Sarajeva se ponavlja.Igrači nemaju inspiracije igrati protiv malih ekipa kao što su Zeta,Gošk,Željo. Kada to rasčiste sami u svojim glavama biće sve ok.
Ja Glupe Izjave;Ja idiota NE MI SMO KRIVI
ma jok ba niste vi, ja sam
@ali je većina igrača propustila šansu karijere PA VALJDA CE VAM JEDNOM DOCI IZ G>ICE U GLAVU pa necete igrati ko balerine. Sami ste sebe spucali stosom, idioti...
sarajevski pitarski pokret, najpoganija koncentracija bezzubih kockastih glava na jednom mjestu !
Kako je.beno prosvjetljavajuce
cuj mi smo krivi.Jok eto mi smo krivi...Koji kretenski tekst....
pa normalno da ste vi krivi ta ste mislili kad dodjete dole oni ce samo reci evo gospodo vi ste oni opasni sto ste dobili Levski pa evo dobite i nas al samo jedan razlike.Jeste al u mudi.ma nije mi samo jasno na osnovu cega ste vi svi mislili da ste favoriti u ovoj utakmici sta ste to vi u Evropi ikada napravili, nista isto kao i Zeta.Nego ono tipicno odigras jedno poluvrijeme dobro i nema dalje odmah novi Pape nidje veze.Taj Husejinovic da je nokat od Papeta ne bi on vidio Sarajeva ni ove nase lige.Nego dobili ste po usima sto ste i zasluzili i to vam je plafon bolje bi bilo da ste ispali od Levskog niko vam nista ne bi rekao.
Brčak koji si ti tenKre nemaš pojma.....
PA SELJACI JEDNI ČOMOR NIJE BIO U IGRI KAD JE PAO GO... AL VIDIM DA VAM JE KRIVO STO NISTE SVI KO ČOMOR JER KAD NJEGA SPOMENETE TREBATE USTATI,,,VJERUJTE MI..