Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasan gospodin,biti direktor Bayerna to mogu samo najveći!!Šteta što se objavljuju priče i doživljaji ovih što treniraju druge francuske lige ili su bez posla ili treniraju po kozjoj BiH ligi!?Hasan direktor Bayerna!!,Ali nikad nismo vidjeli intervju sa njim,kako mu se čuko zove,kako mu žena vježba u teretani..i sl.gluposti !Do njega jadni BH novinar ne može ni doći!Svaka čast Hasane!Mi jadnici ćemo se "diviti" Dzumhuru,Herzelasovoj,Bašiću,Musi...
To ti je ziva istina!!Kod nas ako se nije vratio u selo i platio pivu necovjek je. Kako srbi npr. Zepter koji jos manje veze ima sa Srbijom nego Hasan sa BiH, pa u njemu probude patriotizam pa dika i ponos Zepter srpski i koliko sportista ima koji i ne znaju srpski pa nema vecih Srbina.A kod nas ocekuju da Hasan dodje na selo i sjedi u prodavnici s ljudima i to je poslije ljudima, ko da Brazzu interesuju neki seljacici koji samo znaju po svome pljuvati a nemaju ni 2 zuba a ni 2 razreda.
Barbarez i Spahic 2 klocine
Znaš Bola, znaš...samo lakše zabit glavu u zemlju i pravit se noj.
Samo ću jedno reć: Bola, Bola, reci Balji da se ne zajebava!
Bogami ,sila ekipa...MOCNO BOLA ,MOCNO...
Barbarez i Spahic 2 klocine
Kakav Hasagic dragi Bola
Salihamidzic je gospodin. Postupio je ispravno i ja bi isto uradio. Zivis u Njemackoj imas sve i onda neko dodje da te zayebava. Pa nije covjek lud.
Naravno da Hasan nije mogao da gleda kako neki Rizvić i drugi moraju da igraju iz šaban lige a ne može najbolji zadnji vezni iz CSKA! Kad je bilo potrevno Hasan je bio najbolji, a ostali nisu bili na tom novou! Lanac je jak koliko i najslabija karika!!!
umjesto musica visca
Naravno, prvi koji je shvatio kakva olos se skuplja oko reprezentacije je Salihamidzic. Njegovo prokletstvo je sto je bio profesionalac, zato se i nije mogao uklopit u to sivilo oko reprezentacije, koje traje i dan danas.
Umjesto Barbareza Ibišević
Eki Kenan na golu 🤔
Bez Spahica i Konjica
ja koliko znam svaki nas tim je bio pobjediv :D
"nepobjedivi"? Od koga, pa ti fudbalski luzeri su gubili maltene sve utakmice protiv koga su igrali. Poserem im se u zanat.
😂
Joj cime se ljudi bave