Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je na vrijeme plata .. dobro je
gurač lopte da ima ovoliku platu a ne neki arhitekta ili naučnik..sve izgubilo vrijednost
da, koja sramota... umjesto da stave cap na ovakve zarade i transfere.
da, ali svako moze bit arhitekta, a gurac lopte ne moze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema socijalno, nije prijavljen, crn je to leba
Kuda ide ovaj svijet?!? :D
ma.brate svaka ti cast
U stvarnosti nijedan fudbaler nebi trebao imati vecu platu od jednog Doktora ili Hirurga ne prodaju oni pamet vec se igraju na terenu i prave se zvjezde .Ovaj virus im je dokazao da vise nema na stadijonima publike neka igraju sami -
BOLESNO BRATE
Koliko sam ja informiran, ništa od tog novca nije stiglo ovamo u vidu sadake.
Ovo treba zakonom zabraniti.
Evo, objavio i Klix. Ako se krene sa tuzakanjem, spremite se :)
I sad okači zvono.na Messia zbog 500 000 000 eura a niko ne proziva Elon Musk Bill Gates Jeff Bezos itd koji su strpali u dzep 500 000 000 000 eura i glume humanitarce
@GATACAXXX Messi? Jeff Bezos Elon Mask? Zajedno u istoj rečenici?
Meni nije toliki problem sto futbaleri zaradjuju (pre)velike pare. I svi ti futbaleri su iz 'obicnog' naroda, i radi njih se i gleda i prati futbal, tako da bolje da njima ide sto vise od zarade nego korporacijama nekim il vlasnicima 'sumnjivim' raznim. Nisu igraci 'krivi', takav je sistem, svijet i drustvo, taj globalni kapitalizam, itd, i futbal je dio toga sad. Sta je tu je.
placeniji od citave nase lige...smjesno je koliko su placeni zabavljaci, sportisti, glumci, pjevaci...
I sad ovi nesto moralisu, a ne znaju koliko je turista u protekloj deceniji došli u Kataloniju samo zbog Messija, koliko je klub prodao dresova i koliki marketing radi za klub samo ime covjeka koji je osvojio 6 zlatnih lopti...to se zove investicija, ali ajde da pljujemo covjeka koji je sve zaradio a nista ukrao, a na vlasti nam lopovi koje mi podrzavamo samo zato jer su "naši".
ma mrs treba bojkotovat fudbal. Debili sa iq 30 sutaju loptu i zaradjuju pola milijarde dok svijet gladuje fuj ba
Nezahvalnik. Fuj
I šta na kraju krajeva očekivati. Bankrot kluba 🤣🤣🤣