Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne okasni na svjetsko..
Nasem narodu niko i nikad ne valja pogotovo kad dolazi iz redova naseg naroda pa makar se radilo o covjeku pod cijom palicom se desila najveca radost od kraja rata. Ne sjecam se veceg slavlja u BiH od kraja rata od onog nakon Litvanije i onako impresivnih kvalifikacija. Pogan smo i to je to.
Ja eksperta i gov.ana...
A jesi mi ga ekspert,to bi svako od nas mogao skontat,joj sta se sve zove ekspertom.
40°C Nigerijci kao kući da igraju :D
Zelite zaraditi na KLADIONICI ? zelite informacije koje ce vam donijeti dobitak? nas strucni tim ce vam pomoci , jednostavno i efikasno sa garantovanim uspjehom. Budite korak ispred drugih i saznajte sve informacije vezano za odredjeni mec , informacije koje ce vam donijeti siguran dobitak. Za DANAS imamo DOJAVU/INFORMACIJU o namjestenoj utakmici tecaja 14,00 koja prolazi 100% sigurno. Mi garantujemo za ovu DOJAVU/INFORMACIJU , vase je da nas posjetite i saznate o cemu je rijec. Budi ispred drugih , posjeti nas i saznaj vise : KLADIONICAFC.ML
Na cemu li je gospodin Gagg ?? Nasa jedina prednost su nasi igraci ! O " kvaliteti " naseg selektora je sve receno ... Ipak , jos uvijek ne mogu da vjerujem kako se neozbiljno prilazi pripremama za SP , narocito ako se uzme u obzir kakvi klimatski uslovi ocekuju nasu reprezentaciju . Cvrsto vjerujem da prolazimo grupnu fazu ! Ne bi skodilo da se Sajo malo trzne iz svoje letargicnosti i malo doprinese i on uspjehu na SP !!
Selektor koji nikad ne proucava protivnika i javno kaze da nece gledati Nigeriju i IRan u prijateljskim utakmicama jer sta ima od toga, pogledat ce ih na licu mjesta kad pocne svjetsko. Selektor kod kojeg 8 reprezentativaca zajedno vrijedi 2 miliona a svi su iz bratove agencije ili su na druge nacine interesno povezani sa safetom. selektor koji nam slozi pricu da je njegov bratic zadnji vezni a takav nam fali i kad dobije poziv prizna da on nije klasicni zadjni vezni. selektor koji javno slaze na spahica i dzeku da mu kroje repku i poslije to porekne. dno dna,pojma ti nemas ekspertu
Zaista presmiješno. Izgleda ni ovi nisu gledali njega od doba igranja. Sve si odlično rekao.
Ovaj eskpert izgleda nikad nije gledao kako mudru taktiku-"svi u napad" ima naš vrli selektor.
Istinu zbori ovaj gospodin! :D
Hahahahaha sto me nasmija na sabahu, hahahahaha