Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robi jos jednom pokazao kakav je trener
Pa ako ništa drugo, možemo reći da Žuti drži konstantu. Dosljedan je i uporan u gubljenju. Ne bih u ovom momentu čak ni krivio njega, kriv je onaj tko ga zaposli.
@KrkyASerdar hahah objasni ti ovo
Robert Prosinečki ooooooo....
struČnjak nema šta.
Mima sis
Čisto da dam podršku žutom. SVI SMO GA HVALILI ;LJUBILI MU KU*AC KAD SMO UŠLI U ELITNI RANG LIGE NACIJA. Prerano se dižemo,prekasno zaključujemo,presporo reagujemo,prebrzo promjenimo mišljenje,prejako i slavimo i tugujemo, da ne serem dalje, SRETNO ROBI! Hvala ti
Robert koliko je dobar igrač bio,toliko je još i više loš trener?Šteta za reprezentaciju BIH što je imala ovako lošeg selektora?
neda se usranom do potoka
Zakuco ih za dno tabele,. Ma u duplom su dnu sa njim.
Kao igrač nevjerovatan, kao trener nula.
Nisu dozivjeli nestvaran poraz nego su namjestili utakmicu.
čim neki trener hoće da radi za BiH reprezentaciju, znaj, treba mu lova očajno.
A moj crni žuti
This is the reason he couldn't keep his place in the National Team.
Sjetih se Fadila Muriqia, bio je mocniji i korisniji od svih danasnjih Fadila.
@gradi1 ... A tek Vokri - Fadil?
Deverli glave i ovaj trener ...
ublehas